Waniliowy Brioche budyń chlebowy z brzoskwiniowym sosem Suzette

Waniliowy Brioche budyń chlebowy z brzoskwiniowym sosem Suzette
Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 16G białka, 48 g tłuszczu, oraz w sumie 890 kalorii. Jeśli 2,68 zł za porcję spada w budżecie, waniliowy Brioche chleb Pudding z brzoskwiniowym sosem Suzette może być niesamowity Wegetariańskie przepis do wypróbowania. Ten przepis służy 6. Ten przepis od Foodnetwork ma 1 fanów. Udaj się do sklepu i odbierz miętę, rum, cukier i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 55 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 28%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Berry Brioche budyń chlebowy z sosem waniliowym, Budyń Brioche Wiśniowo-Waniliowy, oraz Naleśniki Suzette z lodami waniliowymi i sosem maślanym pomarańczowym dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Zobacz jak zrobić ten przepis.
2
Na budyń chlebowy: Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F. Posmaruj naczynie do pieczenia masłem.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Posiekanej Cebuli1 Szklanka Posiekanej Cebuli
2 łyżeczki Plus 1/2 Szklanki Cukru, Podzielone2 łyżeczki Plus 1/2 Szklanki Cukru, Podzielone
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Szklanki świeżo Startego Ostrego Cheddara2 Szklanki świeżo Startego Ostrego Cheddara
6 łyżek Irlandzkiego Likieru śmietankowego6 łyżek Irlandzkiego Likieru śmietankowego
3
Dodać pokrojony w kostkę chleb.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 łyżeczki Plus 1/2 Szklanki Cukru, Podzielone2 łyżeczki Plus 1/2 Szklanki Cukru, Podzielone
4
W małym rondlu rozpuść 4 łyżki masła.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Posiekanej Cebuli1 Szklanka Posiekanej Cebuli
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Funt Małych Czerwonych Ziemniaków Pokrojonych Na Kawałki O Wielkości 2,5 Cm1 Funt Małych Czerwonych Ziemniaków Pokrojonych Na Kawałki O Wielkości 2,5 Cm
5
W dużej misce, połączyć roztopione masło, rodzynki, mleko skondensowane, cukier, i wanilia i ubijać razem.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Puszka (15 Uncji) Pokrojonych Gruszek, Odsączonych1 Puszka (15 Uncji) Pokrojonych Gruszek, Odsączonych
1 Laska Cynamonu (1-1/2 Cala)1 Laska Cynamonu (1-1/2 Cala)
Cukier Puder I Bita śmietana (opcjonalnie)Cukier Puder I Bita śmietana (opcjonalnie)
1 Szklanka Posiekanej Cebuli1 Szklanka Posiekanej Cebuli
Z Migdałami (po 1,45 Uncji), PosiekanymiZ Migdałami (po 1,45 Uncji), Posiekanymi
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Szklanki Shaohsingu, Czyli Chińskiego Wina Ryżowego1/4 Szklanki Shaohsingu, Czyli Chińskiego Wina Ryżowego
Dodatkowe Kandyzowane WiśnieDodatkowe Kandyzowane Wiśnie
6
Dodać jajka i ponownie ubić, aż do całkowitego połączenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Dodatkowe Kandyzowane WiśnieDodatkowe Kandyzowane Wiśnie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Szklanki Shaohsingu, Czyli Chińskiego Wina Ryżowego1/4 Szklanki Shaohsingu, Czyli Chińskiego Wina Ryżowego
7
Wlać krem na chleb i pozostawić do namoczenia na kilka minut. Naciśnij chleb do płynu, aby pomóc wchłonąć.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 3/4 łyżki Mąki Pszennej3 3/4 łyżki Mąki Pszennej
2 łyżeczki Plus 1/2 Szklanki Cukru, Podzielone2 łyżeczki Plus 1/2 Szklanki Cukru, Podzielone
8
Posypać wierzch cynamonem i posiekanymi orzechami pekan i piec w piekarniku, aż krem jest ustawiony, o 30 protokół. Wbij nóż do parowania w środek puddingu. Jeśli wyjdzie z płynem przyklejonym do noża, gotuj jeszcze kilka minut, aż będzie jędrny.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kawałki Orzechów PekanKawałki Orzechów Pekan
Lody Waniliowe I Dodatkowe Orzechy PekanLody Waniliowe I Dodatkowe Orzechy Pekan
3 3/4 łyżki Mąki Pszennej3 3/4 łyżki Mąki Pszennej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
6 łyżek Irlandzkiego Likieru śmietankowego6 łyżek Irlandzkiego Likieru śmietankowego
1 żółty Owocowy Roll-up1 żółty Owocowy Roll-up
9
Wyjąć budyń chlebowy z piekarnika i pozostawić do ostygnięcia.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 łyżeczki Plus 1/2 Szklanki Cukru, Podzielone2 łyżeczki Plus 1/2 Szklanki Cukru, Podzielone
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
6 łyżek Irlandzkiego Likieru śmietankowego6 łyżek Irlandzkiego Likieru śmietankowego
10
SOS brzoskwiniowy: w dużym rondlu na średnim ogniu roztopić masło.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Posiekanej Cebuli1 Szklanka Posiekanej Cebuli
1-1/4 Szklanki Mrożonych, Niesłodzonych Truskawek, Rozmrożonych1-1/4 Szklanki Mrożonych, Niesłodzonych Truskawek, Rozmrożonych
4 Pomidory Rzymskie, Wydrążone, Przekrojone Na Pół I Pokrojone W Kostkę4 Pomidory Rzymskie, Wydrążone, Przekrojone Na Pół I Pokrojone W Kostkę
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Funt Małych Czerwonych Ziemniaków Pokrojonych Na Kawałki O Wielkości 2,5 Cm1 Funt Małych Czerwonych Ziemniaków Pokrojonych Na Kawałki O Wielkości 2,5 Cm
11
Dodać brzoskwinie, cukier i likier i delikatnie mieszać, aż cukier się rozpuści. Pozostawić na wolnym ogniu, aż mieszanina zacznie gęstnieć i ciemnieć, około 2 minut. Mieszać podczas gotowania, aby uniknąć palenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
(z Kartonu)(z Kartonu)
1-1/4 Szklanki Mrożonych, Niesłodzonych Truskawek, Rozmrożonych1-1/4 Szklanki Mrożonych, Niesłodzonych Truskawek, Rozmrożonych
Z Migdałami (po 1,45 Uncji), PosiekanymiZ Migdałami (po 1,45 Uncji), Posiekanymi
12
Dodać śmietanę i wymieszać, aby połączyć. Pozostawić do podgrzania i zagęścić, około 2 minut. Jeśli sos wymaga dodatkowego zagęszczenia, połącz skrobię kukurydzianą i wodę w małej misce i wymieszaj z sosem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Szklanki Słodko-gorzkiej (60% Kakao) Chipsów Czekoladowych (polecane: Ghiradelli)Szklanki Słodko-gorzkiej (60% Kakao) Chipsów Czekoladowych (polecane: Ghiradelli)
Każda średnia Zielona, Słodka żółta, Czerwona I Pomarańczowa Papryka Pokrojona W Paski JulienneKażda średnia Zielona, Słodka żółta, Czerwona I Pomarańczowa Papryka Pokrojona W Paski Julienne
4 Pomidory Rzymskie, Wydrążone, Przekrojone Na Pół I Pokrojone W Kostkę4 Pomidory Rzymskie, Wydrążone, Przekrojone Na Pół I Pokrojone W Kostkę
Pasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 CmPasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 Cm
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Dodatkowe Kandyzowane WiśnieDodatkowe Kandyzowane Wiśnie
13
Zdjąć z ognia i ogrzać.
1
Podgrzać mały, nonstick patelni na średnim ogniu i dodać cukier. Wymieszać i gotować, aż cukier się rozpuści.
Składniki, których będziesz potrzebować
Z Migdałami (po 1,45 Uncji), PosiekanymiZ Migdałami (po 1,45 Uncji), Posiekanymi
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta
2
Zdjąć z ognia i dodać likier pomarańczowy i ciemny rum. Powrót do ognia i gotować na wolnym ogniu przez 1 minutę, a następnie flambe, w razie potrzeby, lub po prostu niech alkohol spalić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Likier PomarańczowyLikier Pomarańczowy
AlkoholAlkohol
3
Do talerza: za pomocą noża pierścieniowego wyciąć rund budyniu chlebowego i talerz w płytkiej misce.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 łyżeczki Plus 1/2 Szklanki Cukru, Podzielone2 łyżeczki Plus 1/2 Szklanki Cukru, Podzielone
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Dodatkowe Kandyzowane WiśnieDodatkowe Kandyzowane Wiśnie
4
Polać sosem brzoskwiniowym, a następnie sosem rumowym.
Składniki, których będziesz potrzebować
1-1/4 Szklanki Mrożonych, Niesłodzonych Truskawek, Rozmrożonych1-1/4 Szklanki Mrożonych, Niesłodzonych Truskawek, Rozmrożonych
4 Pomidory Rzymskie, Wydrążone, Przekrojone Na Pół I Pokrojone W Kostkę4 Pomidory Rzymskie, Wydrążone, Przekrojone Na Pół I Pokrojone W Kostkę
Miód CytrusowyMiód Cytrusowy
5
Dekoruj odrobiną creme fraiche i małą gałązką świeżej mięty.
Składniki, których będziesz potrzebować
Creme FraicheCreme Fraiche
świeża Miętaświeża Mięta
TrudnośćEkspert
Gotowe W55 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia4
Magazyn