Waniliowe Sable Z Fasolą
Ten wegetariański przepis służy 36 i kosztuje 37 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 1G białka, 5G tłuszczu, oraz w sumie 91 kalorii. Ten przepis jest lubiany przez 224 smakoszy i kucharzy. Mieszanka ziaren wanilii, sól koszerna, cukier cukierniczy i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 10%. Ten wynik jest bardzo zły (ale nadal można go naprawić). Spróbuj Double Vanilla Sables Cookies {Heilala Vanilla Giveaway}, Krem z masła waniliowego, mus z białej czekolady waniliowej i Syrop waniliowy na tort weselny, oraz Zdrowe bezglutenowe ciasto waniliowe z klasycznym lukrem waniliowym [1 wersja] dla podobnych receptur.
Instrukcje
W małej misce natrzeć razem nasiona wanilii i cukier granulowany.
W dużej misce, beat masło, aż kremowy, o dwie minuty. Ubić w mieszaninie cukru waniliowego i cukru cukierników, aż będzie gładka (ale nie puszysta), około jednej minuty.
Dodać żółtka i ekstrakt z wanilii i ubić do wymieszania, około jednej minuty. Ubić w mące i soli, aż tylko połączone.
Ciasto podzielić na dwie równe kulki.
Rzuć każdą piłkę w 8-calowy dziennik. Owiń każdy log w folię i pozostaw w lodówce przez co najmniej dwie godziny.
Rozgrzej piekarnik do 177°. Wyłóż dwie blachy do pieczenia pergaminem.
Pokroić każdy dziennik ciasta na 1/3 cala-grube okręgi.
Piec ciasteczka, aż złoty brązowy wokół krawędzi, o 18 protokół.