Waniliowe gotowane brzoskwinie z bitą bitą jogurtem może być tylko przystawką, której szukasz. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i wegetariański przepis ma 334 kalorie, 5G białka, oraz 12g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 8 i kosztuje $2.72 za porcję. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 3 godziny i 35 minut. Udaj się do sklepu i odbierz pełnotłusty grecki jogurt, fasolę waniliową, gałązki mięty i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 25%. Ten wynik nie jest tak ogromny. Spróbuj Gotowane brzoskwinie z bitą śmietaną, Waniliowe gotowane brzoskwinie, oraz Mielony Melon z waniliowym Granitanem i jogurtem cytrusowym dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Umieść wodę, cukier i fasolę waniliową w średnim rondlu. Mieszaj na średnim ogniu, aż cukier się rozpuści. Gdy cukier się rozpuści, usuń fasolę wanilii i zeskrobaj wnętrze fasoli do płynu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pasteryzowane Białka Jaj (z Kartonu), W Temperaturze Pokojowej
Z Migdałami (po 1,45 Uncji), Posiekanymi
Pasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 Cm
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Funt Małych Czerwonych Ziemniaków Pokrojonych Na Kawałki O Wielkości 2,5 Cm
2
Dodaj tyle brzoskwiń na patelni, ile będzie trzymać bez piętrzenia lub tłoczenia, i gotuj na niskim wolnym ogniu przez około 8 minut lub aż owoce będą miękkie.
Wyjąć brzoskwinie i zakończyć kłusowanie pozostałej części owoców. Po zakończeniu umieścić brzoskwinie w szklanym naczyniu do pieczenia, przyciąć bok w dół.