Waniliowe brzoskwinie z bitym jogurtem

Waniliowe brzoskwinie z bitym jogurtem
Waniliowe gotowane brzoskwinie z bitą bitą jogurtem może być tylko przystawką, której szukasz. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i wegetariański przepis ma 334 kalorie, 5G białka, oraz 12g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 8 i kosztuje $2.72 za porcję. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 3 godziny i 35 minut. Udaj się do sklepu i odbierz pełnotłusty grecki jogurt, fasolę waniliową, gałązki mięty i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 25%. Ten wynik nie jest tak ogromny. Spróbuj Gotowane brzoskwinie z bitą śmietaną, Waniliowe gotowane brzoskwinie, oraz Mielony Melon z waniliowym Granitanem i jogurtem cytrusowym dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Umieść wodę, cukier i fasolę waniliową w średnim rondlu. Mieszaj na średnim ogniu, aż cukier się rozpuści. Gdy cukier się rozpuści, usuń fasolę wanilii i zeskrobaj wnętrze fasoli do płynu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pasteryzowane Białka Jaj (z Kartonu), W Temperaturze PokojowejPasteryzowane Białka Jaj (z Kartonu), W Temperaturze Pokojowej
Z Migdałami (po 1,45 Uncji), PosiekanymiZ Migdałami (po 1,45 Uncji), Posiekanymi
Pasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 CmPasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 Cm
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Funt Małych Czerwonych Ziemniaków Pokrojonych Na Kawałki O Wielkości 2,5 Cm1 Funt Małych Czerwonych Ziemniaków Pokrojonych Na Kawałki O Wielkości 2,5 Cm
2
Dodaj tyle brzoskwiń na patelni, ile będzie trzymać bez piętrzenia lub tłoczenia, i gotuj na niskim wolnym ogniu przez około 8 minut lub aż owoce będą miękkie.
Składniki, których będziesz potrzebować
1-1/4 Szklanki Mrożonych, Niesłodzonych Truskawek, Rozmrożonych1-1/4 Szklanki Mrożonych, Niesłodzonych Truskawek, Rozmrożonych
Brzoskwinia Lub Nektarynka Pokrojona W PlastryBrzoskwinia Lub Nektarynka Pokrojona W Plastry
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta
3
Wyjąć brzoskwinie i zakończyć kłusowanie pozostałej części owoców. Po zakończeniu umieścić brzoskwinie w szklanym naczyniu do pieczenia, przyciąć bok w dół.
Składniki, których będziesz potrzebować
1-1/4 Szklanki Mrożonych, Niesłodzonych Truskawek, Rozmrożonych1-1/4 Szklanki Mrożonych, Niesłodzonych Truskawek, Rozmrożonych
Brzoskwinia Lub Nektarynka Pokrojona W PlastryBrzoskwinia Lub Nektarynka Pokrojona W Plastry
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Czerwona Papryka, Pokrojona Na Trzy CzęściCzerwona Papryka, Pokrojona Na Trzy Części
4
Wlać syrop waniliowy na brzoskwinie i przechowywać w lodówce do ostygnięcia, do 8 godzin.
Składniki, których będziesz potrzebować
1-1/4 Szklanki Mrożonych, Niesłodzonych Truskawek, Rozmrożonych1-1/4 Szklanki Mrożonych, Niesłodzonych Truskawek, Rozmrożonych
Cukier Puder I Bita śmietana (opcjonalnie)Cukier Puder I Bita śmietana (opcjonalnie)
3 Mrożone Niesłodzone Truskawki3 Mrożone Niesłodzone Truskawki
1
W małym rondlu umieść wodę z cukrem, wymieszaj i gotuj na wolnym ogniu, aż cukier się rozpuści.
Składniki, których będziesz potrzebować
Z Migdałami (po 1,45 Uncji), PosiekanymiZ Migdałami (po 1,45 Uncji), Posiekanymi
Pasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 CmPasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 Cm
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Funt Małych Czerwonych Ziemniaków Pokrojonych Na Kawałki O Wielkości 2,5 Cm1 Funt Małych Czerwonych Ziemniaków Pokrojonych Na Kawałki O Wielkości 2,5 Cm
2
Dodać liście mięty i gotować na wolnym ogniu przez 2 minuty, zdjąć z ognia, przykryć i odstawić na 5 minut. Odcedzić i schłodzić syrop.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Ząbki Czosnku (1 Posiekany, 1 Cały)2 Ząbki Czosnku (1 Posiekany, 1 Cały)
3 Mrożone Niesłodzone Truskawki3 Mrożone Niesłodzone Truskawki
3
W misce ubijamy syrop i śmietanę ręcznym mikserem do sztywności. W innej misce, ubij jogurt, aż będzie gładki i złóż go do mieszanki śmietany.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/4 Szklanki Jogurtu Truskawkowego1/4 Szklanki Jogurtu Truskawkowego
10 Do 20 Kropli Czerwonego Barwnika Spożywczego10 Do 20 Kropli Czerwonego Barwnika Spożywczego
3 Mrożone Niesłodzone Truskawki3 Mrożone Niesłodzone Truskawki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
Dodatkowe Kandyzowane WiśnieDodatkowe Kandyzowane Wiśnie
1
Umieścić 2 połówki brzoskwini w płytkiej misce i dolać z odrobiną śmietany jogurtowej.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/4 Szklanki Jogurtu Truskawkowego1/4 Szklanki Jogurtu Truskawkowego
10 Do 20 Kropli Czerwonego Barwnika Spożywczego10 Do 20 Kropli Czerwonego Barwnika Spożywczego
1-1/4 Szklanki Mrożonych, Niesłodzonych Truskawek, Rozmrożonych1-1/4 Szklanki Mrożonych, Niesłodzonych Truskawek, Rozmrożonych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Dodatkowe Kandyzowane WiśnieDodatkowe Kandyzowane Wiśnie
2
Dekoruj świeżymi gałązkami mięty i malinami.
Składniki, których będziesz potrzebować
Z 50 KaloriamiZ 50 Kaloriami
świeża Miętaświeża Mięta
TrudnośćEkspert
Gotowe W3 hrs, 35 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia6
Magazyn