Walnut Rugelach
Walnut Rugelach jest wegetariańska przepis na 36 porcji. Jedna porcja tego dania zawiera około 1G białka, 2G tłuszczu, oraz w sumie 42 kalorie. Na 5 centów za porcję, ten przepis okładki 1% twoje codzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Ten przepis od Allrecipes ma 1 fanów. Jeśli masz żółtko, ekstrakt z wanilii, serek śmietankowy i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 4 godziny i 45 minut. Ogólnie rzecz biorąc, ten przepis zarabia na bardzo zły (ale nadal naprawialny) wynik 7%. Spróbuj Bourbon Cherry Walnut Rugelach, Walnut And Brown-sugar Rugelach, oraz Walnut And Brown-sugar Rugelach podobnych receptur.
Instrukcje
Mąkę, proszek do pieczenia i sól przesiać razem na arkusz woskowanego papieru.
Ubij 1/4 szklanki białego cukru, masła i sera śmietankowego razem w misce z mikserem elektrycznym, aż będzie kremowy. Ubić w żółtku i wanilii.
Wymieszaj mieszaninę mąki z masłem, aż ciasto zostanie połączone. Ciasto podzielić na 3 równe porcje; uformować każdą porcję na dysk, owinąć dyski w folię i przechowywać w lodówce przez co najmniej 4 godziny lub przez noc.
Ubij białko jajka w misce z mieszaniną elektryczną, aż będzie spienione.
Wymieszaj orzechy włoskie i 1/2 szklanki białego cukru z białkiem jajka.
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C).
Wyjmij ciasto z plastikowej folii i rozwałkuj każdy dysk w 7-calowy okrąg.
Rozprowadzić 1/3 masy białka na każdym okręgu ciasta, pozostawiając 1/4-calową granicę wokół krawędzi każdego okręgu.
Pokrój każdy okrąg na 12 klinów.
Zwiń każdy klin od krawędzi do punktu i umieść punkt w dół na blasze do pieczenia.
Piec w nagrzanym piekarniku, aż lekko się zrumieni, 12 do 14 minut.
Przenieś do stojaków drucianych, aby ostygnąć i kurzyć cukrem cukierniczym.