Walentynkowe ciasteczka maślane
Jeśli chcesz dodać więcej wegetariańskich przepisów na lakto ovo do swojej kolekcji, walentynkowe ciasteczka maślane mogą być przepisem, który powinieneś wypróbować. Ten przepis służy 100 osobom. Ten deser ma 124 kalorie , 1 g białka i 4 g tłuszczu na porcję. Za 9 centów za porcję ten przepis pokrywa 1% dziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis z Taste of Home ma 2 fanów. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 40 minut . Mieszanka ekstraktu waniliowego, mąki, jajek i kilku innych składników wystarczy, aby ten przepis był tak aromatyczny. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis uzyskuje 8% łyżek , co jest wynikiem do poprawy. Ciasteczka walentynkowe M&M , ciasteczka walentynkowe i ciasteczka walentynkowe są bardzo podobne do tego przepisu.
Instrukcje
W misce utrzeć masło z cukrem.
Dodaj jajka i wanilię; Dobrze wymieszać.
Połącz mąkę i proszek do pieczenia; stopniowo dodawać do ubitej masy i dobrze wymieszać.
Uformuj za pomocą prasy do ciastek.
Układać na nienatłuszczonych blachach do pieczenia. W razie potrzeby udekoruj cukrem.
Piec w temperaturze 350° przez 10-12 minut lub do momentu, aż brzegi będą jasnobrązowe.
Polecane wino: Cream Sherry, Wino Porto, Moscato Dasti
Kremowe sherry, wino porto i Moscato d'Asti to świetny wybór na deser. Powszechną zasadą łączenia win jest upewnienie się, że wino jest słodsze niż jedzenie. Delikatne desery świetnie komponują się z Moscato d'Asti, orzechowe z kremową sherry, a desery karmelowe lub czekoladowe dobrze komponują się z portem. Kremowa sherry NV Johnson Estate z oceną 5 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym wyborem. Kosztuje około 19 dolarów za butelkę.
![Kremowe sherry NV Johnson Estate]()
Kremowe sherry NV Johnson Estate
Bardzo aromatyczny z nutami orzecha laskowego, wanilii i odrobiną dębu, a następnie słodkimi rodzynkami i odrobiną drożdży. Czyste, trwałe wykończenie. Teraz jest dobrze, ale wynagrodzi tych, którzy pozwolą mu się zestarzeć”. Ulubiony napój przedposiłkowy. Rozważ ją z orzechami przed obiadem jako aperitif lub po obiedzie z deserem, szczególnie czekoladami i deserami na bazie owoców. Wspaniała także na zimne popołudnia, podawana z biscotti do maczania w „włoskim stylu”. "