Waldorf Astoria oryginalny tort z czerwonego aksamitu z gotowanym lukrem
Waldorf Astorian oryginalny tort z czerwonego aksamitu z gotowanym lukrem może być właśnie deserem, którego szukasz. Ten przepis sprawia, że 12 porcji z 415 kalorii, 6G białka, oraz 26g tłuszczu każdy. Na 1,09 zł za porcję, ten przepis okładki 6% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 356 osób wypróbowało i polubiło ten przepis. Udaj się do sklepu i odebrać vanillan ekstrakt, cukier granulowany, masło, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. To będzie hit w Twoim valentin day wydarzenie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 40 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 28%. Ten wynik nie jest zbyt dobry. Spróbuj Ciasto Waldorf-Astoria Red Velvet, Ciasto Waldorf Astoria Red Velvet, oraz Kremowa Sałatka Waldorf-Astoria dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F. Spryskaj trzy okrągłe patelnie z mąką z dodatkiem sprayu do gotowania. Aby uzyskać wyższy stosunek ciasta do lukier, użyj dwóch 9×2 calowe patelnie. Możesz również użyć trzech 8-calowych patelni. Jeśli używasz trzy 8-calowy lub przejść z dwóch 9-calowy, prawdopodobnie trzeba przyczepić na około 4 minut do czasu gotowania ze względu na ciasto jest głębsza.Używając dużej prędkości miksera elektrycznego, ubijaj skracanie i cukier, aż będzie kremowy. Ubić w jajkach, ekstrakt z wanilii i ekstrakt z masła, skrobanie boki miski od czasu do czasu. Zrób pastę z czerwonego barwnika spożywczego i kakao w proszku, a następnie wymieszaj. Lub, zrobić to, co zrobiłem i mieszać czerwony barwnik żywności i kakao w, a następnie pokonać. Gdy ciasto zmieni kolor na czerwony, wymieszaj sól i ubijaj, aby była bardzo dobrze wymieszana. Zaczynając i kończąc na mące, dodaj mąkę i maślankę na przemian do ciasta, mieszając, aby mąka została wchłonięta.
Umieścić sodę oczyszczoną w małej filiżance.
Dodaj ocet do sody oczyszczonej, a następnie wymieszaj gazowaną mieszaninę octu do ciasta, aby ją rozjaśnić.Teraz Wrzuć ciasto do patelni, dzieląc równomiernie.
Piec przez 20 minut lub aż Drewniany szaszłyk włożony do środka wyjdzie z wilgotnymi okruchami.
Niech ciasta ostygną w patelniach na stojaku przez 10 minut. Odwróć Patelnie i całkowicie ostudź. Uwaga: Jeśli piekarnik jest gorący, ugotuj ciasto z czerwonego aksamitu w temperaturze 325 stopni F. ciasta będą suche, jeśli zostaną rozgotowane.Zrób lukier. W ciężkim rondlu ubij razem 3 łyżki mąki i 1/4 szklanki mleka, aż będzie gładka.
Ubić solą i pozostałym mlekiem. Włącz ciepło do średniego i gotuj, stale ubijając, aż mieszanina będzie gęsta i kremowa.
Niech ostygnie całkowicie.Za pomocą miksera elektrycznego, beat masło i cukier granulowany, aż puszyste. Beat in the vanilla. Ubij dokładnie schłodzoną mieszankę mąki. Ubijaj i ubijaj, aż lukier będzie puszysty i nie będzie ziarnisty(może to trochę potrwać, w zależności od tego, jak dobry jest mikser). Do tego przepisu polecam użycie miksera stojącego.Ciasto przykryć lukrem.