Wakacyjny szpinak z czerwoną papryką
Wakacyjny szpinak z czerwoną papryką to jaskiniowiec, bezglutenowy, pierwotny i cały 30 przystawka. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 139 kalorii, 6G białka, oraz 10 g tłuszczu każdy. Na 2,36 zł za porcję, ten przepis okładki 29% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Mieszanka papryki, pieprzu, soli i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Przynosi wam to moje przepisy. Ogólnie ten przepis zarabia znakomity spoonacular wynik 91%. Spróbuj wstążki z cukinii z cytryną i czarnym pieprzem vinaigrette, Ravioli szpinakowe ze wstążkami z cukinii, oraz dip z pieczonych pomidorów i czerwonej papryki dla podobnych receptur.
Instrukcje
Paprykę pieczemy na lekko nasmarowanej folią aluminiową blasze do pieczenia w temperaturze 400 przez 30 minut lub do momentu, aż papryka będzie wyglądać jak pęcherze.
Umieścić paprykę w plastikowej torbie na zamek błyskawiczny i zamknąć.
Odstawić 10 minut, aby poluzować Skórki. Paprykę obrać; usunąć i wyrzucić nasiona.
Paprykę pokroić w cienkie plasterki. Odstawić.
Podsmaż czosnek w gorącej oliwie z oliwek na dużej patelni na średnim ogniu 2 protokół.
Dodaj szpinak, 1 worek na raz, i smażyć tylko do szpinaku zaczyna więdnąć.
Dodać sól i pieprz. Przykryj i zmniejsz ciepło do średnio niskiego poziomu. Gotować 2 do 3 więcej minut lub aż szpinak jest całkowicie zwiędły.
Odcedzić szpinak i wrócić do patelni. Wymieszać pokrojoną paprykę, orzeszki piniowe i, w razie potrzeby, ocet. Gotować na średnim ogniu 5 minut lub aż do dokładnie ogrzanego, delikatnie podrzucając do herbu.
Kuchnia Express: Zastąp 1 (7-uncja) słoik pieczonej czerwonej papryki, odsączone i pokrojone, na 2 czerwone papryki. Pomiń procedurę pieczenia i postępuj zgodnie z zaleceniami.