Wakacyjne słodkie ziemniaki mogą być tylko przystawką, której szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 6G białka, 13g tłuszczu, oraz w sumie 414 kalorii. Na 1,37 zł za porcję, ten przepis okładki 17% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 8. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Udaj się do sklepu i podnieś jabłko, orzechy włoskie, pokrój słodkie ziemniaki w syropie i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i wegetariańskie dieta. Przynosi wam to moje przepisy. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 48%. Ten wynik jest całkiem niezły. Podobne przepisy to Wakacyjne Słodkie Ziemniaki, Wakacyjne Cytrusowe Słodkie Ziemniaki, oraz Wakacyjne słodkie ziemniaki Marylou-bez pianek.
Instrukcje
1
Połącz pierwsze 3 składniki w misce. Mash aż gładka. Łyżka do lekko nasmarowanej 11" X17 " naczynia do pieczenia.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Szklanka Bezpestkowych Owoców Jeżyny Do Smarowania
Pokrojony W Kostkę Ser Provolone (1/2 Cala)
2
W rondlu wymieszać żurawinę, jabłko, cukier i 1/4 szklanki wody. Gotować na średnim ogniu przez 8 do 10 minut, lub aż żurawina pęknie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Orzechy Włoskie Z Południowego Gaju
1 Funt Jasnego Chleba żytniego, Czerstwego, Pokrojonego W Kostkę
Ciepłe, Puree Z Gotowanej Dyni Piżmowej (110° Do 115°)
1 łyżeczka Plus 3/4 Szklanki Cukru, Podzielone
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mrożony Sernik Nowojorski, Rozmrożony
3
Dodać orzechy włoskie; dobrze wymieszać. Łyżka słodkich ziemniaków w naczyniu.