Wakacyjne Biszkopty
Wakacyjne biszkopty mogą być tylko Morze Śródziemne przepis, którego szukasz. Ten deser ma 256 kalorii, 3G białka, oraz 11g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 24 i kosztuje 61 centów za porcję. Ten przepis od Foodnetwork ma 60 fanów. Mieszanka soli, Skórka z cytryny, mąka, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak przepyszne. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 40 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 18%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Wakacyjne Biszkopty, Wakacyjne Biszkopty, oraz Wakacyjne Biszkopty dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F. wyłożyć ciężką dużą blachę do pieczenia papierem do pieczenia.
Mąkę i proszek do pieczenia ubić w średniej misce, aby wymieszać. Za pomocą miksera elektrycznego, ubić cukier, masło, Skórka z cytryny, i sól w dużej misce, aby wymieszać. Beat w jaja 1 na raz.
Dodać mieszaninę mąki i ubić tylko do wymieszania. Wymieszać z pistacjami i żurawiną.
Uformuj ciasto w 13-calowy długi, 3-calowy kłodę na przygotowanej blasze do pieczenia.
Piec do jasnego złota, około 40 minut. Ostudzić przez 30 minut.
Umieść kłodę na desce do krojenia. Za pomocą ostrego ząbkowanego noża pokrój kłodę po przekątnej na plasterki o grubości od 1/2 do 3/4 cala. Ułóż biszkopty wycięte z boku na blasze do pieczenia.
Piec biszkopty, aż będą bladozłoty, o 20 protokół.
Przenieść biszkopty do stojaka i całkowicie ostudzić.
Wymieszać czekoladę w misce ustawionej na rondlu z gotującą się wodą, aż czekolada się rozpuści. Połowę biszkoptów zanurzyć w roztopionej czekoladzie. Delikatnie otrząśnij nadmiar czekolady.
Umieścić biszkopty na blasze do pieczenia czekolady, aby ustawić.
Posypać kryształkami cukru. Przechowywać w lodówce, aż czekolada jest firma, o 35 protokół.
Biszkopty można zrobić z wyprzedzeniem. Przechowywać w szczelnym pojemniku do 4 dni lub zawinąć w folię i zamrozić w plastikowych torebkach wielokrotnego zamykania do 3 tygodni.