Wakacyjne Biszkopty

Wakacyjne Biszkopty
Wakacyjne biszkopty mogą być tylko deserem, którego szukasz. Ten przepis służy 24 i kosztuje 61 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 3G białka, 11g tłuszczu, oraz w sumie 256 kalorii. Udaj się do sklepu i odebrać sól, masło, cukier, i kilka innych rzeczy, aby go dzisiaj. 23 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Ten przepis jest typowy dla kuchni śródziemnomorskiej. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 40 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 17%. Ten wynik nie jest tak spektakularny. Spróbuj Wakacyjne Biszkopty, Wakacyjne Biszkopty, oraz Wakacyjne Biszkopty dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F. wyłożyć ciężką dużą blachę do pieczenia papierem do pieczenia.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Papier Do PieczeniaPapier Do Pieczenia
Blacha Do PieczeniaBlacha Do Pieczenia
PiekarnikPiekarnik
2
Mąkę i proszek do pieczenia ubić w średniej misce, aby wymieszać. Za pomocą miksera elektrycznego, ubić cukier, masło, Skórka z cytryny, i sól w dużej misce, aby wymieszać. Beat w jaja 1 na raz.
Składniki, których będziesz potrzebować
Proszek Do PieczeniaProszek Do Pieczenia
Skórka CytrynowaSkórka Cytrynowa
MasłoMasło
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
CukierCukier
JajkoJajko
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mikser RęcznyMikser Ręczny
TrzepaczkaTrzepaczka
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
3
Dodać mieszaninę mąki i ubić tylko do wymieszania. Wymieszać z pistacjami i żurawiną.
Składniki, których będziesz potrzebować
żurawinażurawina
Orzechy PistacjoweOrzechy Pistacjowe
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
4
Uformuj ciasto w 13-calowy długi, 3-calowy kłodę na przygotowanej blasze do pieczenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
CiastoCiasto
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do PieczeniaBlacha Do Pieczenia
5
Piec do jasnego złota, około 40 minut. Ostudzić przez 30 minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
6
Umieść kłodę na desce do krojenia. Za pomocą ostrego ząbkowanego noża pokrój kłodę po przekątnej na plasterki o grubości od 1/2 do 3/4 cala. Ułóż biszkopty wycięte z boku na blasze do pieczenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
BiscottiBiscotti
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Nóż ZąbkowanyNóż Ząbkowany
Deska Do KrojeniaDeska Do Krojenia
Blacha Do PieczeniaBlacha Do Pieczenia
7
Piec biszkopty, aż będą bladozłoty, o 20 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
BiscottiBiscotti
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
8
Przenieść biszkopty do stojaka i całkowicie ostudzić.
Składniki, których będziesz potrzebować
BiscottiBiscotti
9
Wymieszać czekoladę w misce ustawionej na rondlu z gotującą się wodą, aż czekolada się rozpuści. Połowę biszkoptów zanurzyć w roztopionej czekoladzie. Delikatnie otrząśnij nadmiar czekolady.
Składniki, których będziesz potrzebować
CzekoladaCzekolada
BiscottiBiscotti
Pasek Skórki CytrynowejPasek Skórki Cytrynowej
WodaWoda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
10
Umieścić biszkopty na blasze do pieczenia czekolady, aby ustawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
CzekoladaCzekolada
BiscottiBiscotti
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do PieczeniaBlacha Do Pieczenia
11
Posypać kryształkami cukru. Przechowywać w lodówce, aż czekolada jest firma, o 35 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
CzekoladaCzekolada
CukierCukier
12
Biszkopty można zrobić z wyprzedzeniem. Przechowywać w szczelnym pojemniku do 4 dni lub zawinąć w folię i zamrozić w plastikowych torebkach wielokrotnego zamykania do 3 tygodni.
Składniki, których będziesz potrzebować
BiscottiBiscotti
3/4 Szklanki Posiekanej świeżej Bazylii3/4 Szklanki Posiekanej świeżej Bazylii
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Torby ZiplocTorby Ziploc
Folia AluminiowaFolia Aluminiowa
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 40 m.
Porcje24
Ocena Zdrowia1
Magazyn