Wakacyjne biszkopty mogą być tylko deserem, którego szukasz. Ten przepis służy 24 i kosztuje 61 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 3G białka, 11g tłuszczu, oraz w sumie 256 kalorii. Udaj się do sklepu i odebrać sól, masło, cukier, i kilka innych rzeczy, aby go dzisiaj. 23 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Ten przepis jest typowy dla kuchni śródziemnomorskiej. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 40 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 17%. Ten wynik nie jest tak spektakularny. Spróbuj Wakacyjne Biszkopty, Wakacyjne Biszkopty, oraz Wakacyjne Biszkopty dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F. wyłożyć ciężką dużą blachę do pieczenia papierem do pieczenia.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Papier Do Pieczenia
Blacha Do Pieczenia
Piekarnik
2
Mąkę i proszek do pieczenia ubić w średniej misce, aby wymieszać. Za pomocą miksera elektrycznego, ubić cukier, masło, Skórka z cytryny, i sól w dużej misce, aby wymieszać. Beat w jaja 1 na raz.
Składniki, których będziesz potrzebować
Proszek Do Pieczenia
Skórka Cytrynowa
Masło
Mąka Uniwersalna
Cukier
Jajko
Sól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mikser Ręczny
Trzepaczka
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
3
Dodać mieszaninę mąki i ubić tylko do wymieszania. Wymieszać z pistacjami i żurawiną.
Składniki, których będziesz potrzebować
żurawina
Orzechy Pistacjowe
Mąka Uniwersalna
4
Uformuj ciasto w 13-calowy długi, 3-calowy kłodę na przygotowanej blasze do pieczenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ciasto
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do Pieczenia
5
Piec do jasnego złota, około 40 minut. Ostudzić przez 30 minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Piekarnik
6
Umieść kłodę na desce do krojenia. Za pomocą ostrego ząbkowanego noża pokrój kłodę po przekątnej na plasterki o grubości od 1/2 do 3/4 cala. Ułóż biszkopty wycięte z boku na blasze do pieczenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Biscotti
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Nóż Ząbkowany
Deska Do Krojenia
Blacha Do Pieczenia
7
Piec biszkopty, aż będą bladozłoty, o 20 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Biscotti
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Piekarnik
8
Przenieść biszkopty do stojaka i całkowicie ostudzić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Biscotti
9
Wymieszać czekoladę w misce ustawionej na rondlu z gotującą się wodą, aż czekolada się rozpuści. Połowę biszkoptów zanurzyć w roztopionej czekoladzie. Delikatnie otrząśnij nadmiar czekolady.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czekolada
Biscotti
Pasek Skórki Cytrynowej
Woda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z Sosem
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
10
Umieścić biszkopty na blasze do pieczenia czekolady, aby ustawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czekolada
Biscotti
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do Pieczenia
11
Posypać kryształkami cukru. Przechowywać w lodówce, aż czekolada jest firma, o 35 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czekolada
Cukier
12
Biszkopty można zrobić z wyprzedzeniem. Przechowywać w szczelnym pojemniku do 4 dni lub zawinąć w folię i zamrozić w plastikowych torebkach wielokrotnego zamykania do 3 tygodni.
Składniki, których będziesz potrzebować
Biscotti
Pomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej Papier
Włoski działa naprawdę dobrze z Chianti, Trebbiano i Verdicchio. Włosi znają się na jedzeniu i znają się na winie. Trebbiano i Verdicchio to włoskie białe wina, które dobrze łączą się z rybami i białym mięsem, podczas gdy Chianti to świetna włoska czerwień do cięższych, odważniejszych potraw. Możesz spróbować Mazzei Fonterutoli Chianti Classico. Recenzenci bardzo lubią to z 4.4 z 5 gwiazdek i cena około 32 dolarów za butelkę.