Wakacyjne Biszkopty
Wakacyjne biszkopty mogą być tylko deserem, którego szukasz. Ten przepis służy 24 i kosztuje 61 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 3G białka, 11g tłuszczu, oraz w sumie 256 kalorii. Udaj się do sklepu i odebrać sól, masło, cukier, i kilka innych rzeczy, aby go dzisiaj. 23 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Ten przepis jest typowy dla kuchni śródziemnomorskiej. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 40 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 17%. Ten wynik nie jest tak spektakularny. Spróbuj Wakacyjne Biszkopty, Wakacyjne Biszkopty, oraz Wakacyjne Biszkopty dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F. wyłożyć ciężką dużą blachę do pieczenia papierem do pieczenia.
Mąkę i proszek do pieczenia ubić w średniej misce, aby wymieszać. Za pomocą miksera elektrycznego, ubić cukier, masło, Skórka z cytryny, i sól w dużej misce, aby wymieszać. Beat w jaja 1 na raz.
Dodać mieszaninę mąki i ubić tylko do wymieszania. Wymieszać z pistacjami i żurawiną.
Uformuj ciasto w 13-calowy długi, 3-calowy kłodę na przygotowanej blasze do pieczenia.
Piec do jasnego złota, około 40 minut. Ostudzić przez 30 minut.
Umieść kłodę na desce do krojenia. Za pomocą ostrego ząbkowanego noża pokrój kłodę po przekątnej na plasterki o grubości od 1/2 do 3/4 cala. Ułóż biszkopty wycięte z boku na blasze do pieczenia.
Piec biszkopty, aż będą bladozłoty, o 20 protokół.
Przenieść biszkopty do stojaka i całkowicie ostudzić.
Wymieszać czekoladę w misce ustawionej na rondlu z gotującą się wodą, aż czekolada się rozpuści. Połowę biszkoptów zanurzyć w roztopionej czekoladzie. Delikatnie otrząśnij nadmiar czekolady.
Umieścić biszkopty na blasze do pieczenia czekolady, aby ustawić.
Posypać kryształkami cukru. Przechowywać w lodówce, aż czekolada jest firma, o 35 protokół.
Biszkopty można zrobić z wyprzedzeniem. Przechowywać w szczelnym pojemniku do 4 dni lub zawinąć w folię i zamrozić w plastikowych torebkach wielokrotnego zamykania do 3 tygodni.
Polecane wino: Chianti, Trebbiano, Verdicchio
Włoski działa naprawdę dobrze z Chianti, Trebbiano i Verdicchio. Włosi znają się na jedzeniu i znają się na winie. Trebbiano i Verdicchio to włoskie białe wina, które dobrze łączą się z rybami i białym mięsem, podczas gdy Chianti to świetna włoska czerwień do cięższych, odważniejszych potraw. Możesz spróbować Mazzei Fonterutoli Chianti Classico. Recenzenci bardzo lubią to z 4.4 z 5 gwiazdek i cena około 32 dolarów za butelkę.
![Mazzei Fonterutoli Chianti Classico]()
Mazzei Fonterutoli Chianti Classico
"Dużo mięsa, jagód i śliwek na nosie i podniebieniu. Pełne, z aksamitnymi taninami i długim, bogatym wykończeniem. Dekadencki styl, który lubię. Poważna jakość dla rocznika. W 2002 roku nie było Castello, więc został on zmodernizowany."- Wine Spectatorkolor: głęboki fioletowo-czerwony, ale jasny i wyjątkowo skoncentrowany.Bukiet: niezwykle intensywny i złożony z zapachami wiśni i malin w towarzystwie lekkich, pikantnych odcieni.Smak: wpływ w ustach jest ostry, ale miękki ze względu na znaczną strukturę tanin, w których wyróżniają się te, które są miękkie i dobrze zaokrąglone. Kwasowość łączy się z ciałem wina i pomaga w przekazywaniu przyjemnych doznań ciepła i siły. Wino ma długie wykończenie, które jest niezwykłe dla zwykłego Chianti Classico.