Wakacyjne Batoniki Z Ajerkoniakiem
Wakacyjne Ajerkoniaki to Wegetariańskie napój. Ten przepis służy 36 i kosztuje 13 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 1G białka, 6G tłuszczu, oraz w sumie 89 kalorii. Jeśli masz mieloną gałkę muszkatołową, żółtka jaj, złotą mąkę i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. To będzie hit w Twoim Boże Narodzenie wydarzenie. Ten przepis jest lubiany przez 90 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 2 godziny i 5 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 9%. Ta partytura jest do poprawy. Spróbuj Eggnog Love {: Sernik Z Ajerkoniakiem}, Batoniki Ajerkoniakowe z glazurą Ajerkoniakową, oraz Wakacyjny Ajerkoniak dla podobnych receptur.
Instrukcje
Piekarnik rozgrzać do 177°. dno linii i boki 9-calowej kwadratowej patelni z folią, pozostawiając 1 cal folii zwisającej na 2 przeciwległych stronach patelni. W małej misce, wymieszać masło, 1/2 szklanki cukru i mąki. Naciśnij na dole i 1/2 cala w górę boki folii wyłożonej patelni.
Zmniejsz temperaturę piekarnika do 149°. w małej misce ubijaj żółtka i 1/4 szklanki cukru mikserem elektrycznym na średniej prędkości do zgęstnienia. Stopniowo ubić w śmietanie, rumie i 1/4 łyżeczki gałki muszkatołowej.
Piec 40 do 50 minut w 149°, aż krem jest ustawiony i nóż włożony do środka wychodzi czysty. Ochłodzić całkowicie, około 1 godziny.
Szczyty batonów posypać równomiernie 1/2 łyżeczki gałki muszkatołowej. Za pomocą uchwytów foliowych podnieś schłodzone pręty od patelni do deski do krojenia; usuń folię z boków prętów. Ostrym nożem pociąć na 6 rzędów po 6 rzędów. Przykryć; przechowywać w lodówce.