Wakacyjna zapiekanka z rozmarynem i szynką
Wakacyjna zapiekanka z rozmarynem i szynką może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten bezglutenowy przepis służy 12 i kosztuje 1,72 zł za porcję. Jedna porcja zawiera 282 kalorie, 22g białka, oraz 16G tłuszczu. 1 osoba uznała ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. Jeśli masz rozmaryn, pieprz cayenne, kasza i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć sól można śledzić to danie główne z Przepis Na Jabłko jako deser. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Jesień. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Ogólnie ten przepis zarabia raczej kiepski wynik spoonacular 23%. Spróbuj Zapiekanka z szynką i zieloną fasolką, Zapiekanka śniadaniowa z szynką i serem, oraz Zapiekanka z szynką i serem brązowa dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C).
Włożyć szynkę do 2-ćwiartkowego naczynia żaroodpornego.
Doprowadzić wodę do wrzenia w rondlu. Powoli wlać kaszę do wody, ciągle mieszając. Zmniejszyć ogień do średnio-niskie, i gotować na wolnym ogniu, aż kasza są miękkie i grube, 3 do 4 protokół.
Ser cheddar wymieszać z masłem na kaszę.
Mleko ubić, jajka, sól, i pieprz cayenne razem w misce; wymieszać z rozmarynem i czosnkiem.
Wlać mieszankę żwiru na szynkę. Przykryj naczynie zapiekane folią aluminiową.
Piec w nagrzanym piekarniku, aż bulgotnie zapiekanka, około 45 minut.