Wagon-Wheel makaron & kozi ser może być tylko przystawka szukasz. Jedna porcja zawiera 212 kalorii, 11g białka, oraz 11g tłuszczu. Ten bezglutenowy i wegetariański przepis służy 4 i kosztuje 1,38 zł za porcję. Udaj się do sklepu i odebrać kremowy wieku kozi ser, fasola lima, oliwa z oliwek, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 20 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 50%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Wagon Wheel Makaron Sałatka, Wagon Wheel Pasta Toss, oraz Talerz Makaronu Koła Wagonu dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Doprowadzić do wrzenia duży garnek osolonej wody, a następnie dodać makaron.
Składniki, których będziesz potrzebować
Makarony
Woda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Garnek
2
Po 5 minutach, dodać fasolę lima.
Składniki, których będziesz potrzebować
Fasola Lima
3
Tymczasem rozgrzać oliwę z oliwek na patelni na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Oliwa Z Oliwek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia
4
Dodać cebulę i gotować, aż rumiane, o 7 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cebula
5
Gdy makaron będzie gotowy, odcedzić go z fasolą (rezerwując 1/2 szklanki płynu), a następnie powrócić makaron i fasolę do garnka wraz z cebulą, crème fraîche, tymiankiem (jeśli używasz), sól, pieprz, kozi ser i zarezerwowanej wody. Wrzucić razem i służyć.