Waffled Hash Browns
Nigdy nie można mieć zbyt wiele przepisów na przystawki, więc dać Waffled Hash Browns spróbować. Ten przepis służy 6 i kosztuje $3.54 za porcję. Jedna porcja zawiera 197 kalorii, 18g białka, oraz 10 g tłuszczu. Ten przepis jest lubiany przez 6 smakoszy i kucharzy. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i pescatariańskie dieta. Mieszanka szczypiorku, śmietany, masła i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 25 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 32%. Ten wynik nie jest tak doskonały. Spróbuj Waffled Hash Browns, Garlicky papryka tofu Scramble z Gofrem Jalapeño Hash Browns, oraz Hash Browns dla podobnych receptur.
Instrukcje
Wyposażenie specjalne: Gofrownica (najlepiej do cienkich gofrów)
Rozgrzej gofrownicę do średnio-wysokiej temperatury. Rozgrzej piekarnik do 200 stopni F. Obierz ziemniaki, a następnie rozdrobnij na tarce do pudełka. Wycisnąć nadmiar płynu do miski i rezerwy.
Połącz rozdrobnione ziemniaki, masło, szczypiorek, 2 łyżeczki płynu ziemniaczanego, 1/2 łyżeczki soli i kilka mielonych pieprzu.
Lekko posmaruj górną i dolną część gofrownicy roztopionym masłem.
Wlać skąpe 1/2 szklanki ciasta ziemniaczanego do gofrownicy, zamknąć delikatnie i gotować, aż złoty i chrupiące, 4 do 8 protokół. Gotowane gofry trzymaj ciepłe w piekarniku lub przykryte folią na talerzu, podczas gdy pozostałe gofry.
Na wierzch wafelki z wędzonym łososiem, na wierzch z kwaśną śmietaną i posypane szczypiorkiem.