W Pełni Załadowana Sałatka Z Kalafiora

W Pełni Załadowana Sałatka Z Kalafiora
W pełni załadowany Sałatka z kalafiora może być dobry przepis, aby rozwinąć swoje pole receptury przystawki. Ten przepis służy 6. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy przepis ma 289 kalorii, 9g białka, oraz 25 g tłuszczu na porcję. Na 1,27 zł za porcję, ten przepis okładki 12% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Mieszanka boczku, sos pieprzowy, zielona cebula i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny i 10 minut. Ogólnie ten przepis zarabia raczej kiepski wynik spoonacular 35%. Spróbuj W Pełni Załadowany Kalafior Czosnek "Chleb", Kathy ' s Fully Loaded Kale Salad, oraz Rozjaśniona W Pełni Załadowana Sałatka Z Pieczonych Ziemniaków #SundaySupper dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Umieść boczek w dużej, głębokiej patelni, i gotować na średnim ogniu, obracając od czasu do czasu, aż równomiernie rumiane, o 10 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
10 Uncji Cienko Pokrojonego, Ugotowanego Indyka, Poszatkowanego10 Uncji Cienko Pokrojonego, Ugotowanego Indyka, Poszatkowanego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
2
Odcedzić plastry boczku na talerzu wyłożonym papierowym ręcznikiem. Gdy ostygnie, pokruszyć na kawałki boczku.
Składniki, których będziesz potrzebować
10 Uncji Cienko Pokrojonego, Ugotowanego Indyka, Poszatkowanego10 Uncji Cienko Pokrojonego, Ugotowanego Indyka, Poszatkowanego
Sos TeriakyiSos Teriakyi
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Bulion Z Kurczaka W Proszku Goya®Bulion Z Kurczaka W Proszku Goya®
3
Rozgrzej piekarnik do 400 stopni F (200 stopni C). Blachę do pieczenia wyłożyć folią.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ostre Krążki Papryki, Plasterki Papryki Bananowej, Do Dekoracji KanapekOstre Krążki Papryki, Plasterki Papryki Bananowej, Do Dekoracji Kanapek
1 łyżeczka Soku Cytrynowego GOYA®1 łyżeczka Soku Cytrynowego GOYA®
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
4
Połącz kalafior, oliwę z oliwek, czosnek, sól i czarny pieprz w dużej misce.
Składniki, których będziesz potrzebować
Z Zawartością Tłuszczu 4 G Lub Mniejszą Na Porcję (zalecane: Krem Pomidorowy Amy's Chunky Tomato Bisque)Z Zawartością Tłuszczu 4 G Lub Mniejszą Na Porcję (zalecane: Krem Pomidorowy Amy's Chunky Tomato Bisque)
Całe Dojrzałe OliwkiCałe Dojrzałe Oliwki
Steki Z Nowojorskiego StripsuSteki Z Nowojorskiego Stripsu
Czosnek Goya®Czosnek Goya®
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
5
Rozłóż kalafior na wyłożonej folią blasze do pieczenia i piecz w nagrzanym piekarniku, aż kalafior będzie lekko rumiany, około 15 do 20 minut. Super.
Składniki, których będziesz potrzebować
Całe Dojrzałe OliwkiCałe Dojrzałe Oliwki
Chleb Orzechowo-rodzynkowyChleb Orzechowo-rodzynkowy
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ostre Krążki Papryki, Plasterki Papryki Bananowej, Do Dekoracji KanapekOstre Krążki Papryki, Plasterki Papryki Bananowej, Do Dekoracji Kanapek
1 łyżeczka Soku Cytrynowego GOYA®1 łyżeczka Soku Cytrynowego GOYA®
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
6
W dużej misce umieścić schłodzony palony kalafior, śmietanę i majonez; wymieszać. Złożyć w rozdrobniony ser Cheddar, kawałki boczku, zielona cebula, szczypiorek, sos pieprzowy, i papryka. Wyreguluj sól i czarny pieprz. Przechowywać w lodówce przez 1 do 2 godzin przed podaniem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Rozdrobniony Ser CheddarRozdrobniony Ser Cheddar
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
2 łyżki Stołowe Plus 1/2 Szklanki Wody, Podzielone2 łyżki Stołowe Plus 1/2 Szklanki Wody, Podzielone
Całe Dojrzałe OliwkiCałe Dojrzałe Oliwki
Cały Imbir, RozgniecionyCały Imbir, Rozgnieciony
Sos TeriakyiSos Teriakyi
4 łyżeczki Proszku żelatyny żurawinowej4 łyżeczki Proszku żelatyny żurawinowej
3 Opakowania (po 8 Uncji Każde) Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu, Pokrojonego W Kostkę3 Opakowania (po 8 Uncji Każde) Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu, Pokrojonego W Kostkę
Uncje Płynu świeżej WodyUncje Płynu świeżej Wody
(najlepiej Bumble Bee Prime Filet Solid Albacore)(najlepiej Bumble Bee Prime Filet Solid Albacore)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
TrudnośćEkspert
Gotowe W2 hrs, 10 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia6
Rodzaje PotrawSałatki
Magazyn