Włoskie Nadziewane Karczochy

Włoskie Nadziewane Karczochy
Włoskie Nadziewane karczochy to śródziemnomorski przepis, który serwuje 4. Za 2,08 zł za porcję, ten przepis okładki 20% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 243 kalorii, 11g białka, oraz 12g tłuszczu. Od przygotowania do talerza ten przepis zajmuje około 1 godzina i 5 minut. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Działa dobrze jako niedrogi hor d ' oeuvre. Ten przepis z Taste of Home wymaga skórki cytryny, soli, pietruszki i pieprzu. Z łyżką wynik 81%, to danie jest super. Podobne przepisy to Włoskie Nadziewane Karczochy, Włoskie Nadziewane Karczochy, oraz Włoskie Nadziewane Karczochy.

Instrukcje

1
Za pomocą ostrego noża wypoziomuj spód każdego karczocha i wytnij 1 cal. od szczytów. Za pomocą nożyczek kuchennych odetnij końcówki zewnętrznych liści; posmaruj krawędzie sokiem z cytryny. Postaw karczochy w holenderskim piekarniku; dodaj 1 cal. wody. Doprowadzić do wrzenia. Zmniejsz ogień; przykryj i gotuj na wolnym ogniu przez 30-35 minut lub do momentu, gdy liście w pobliżu środka łatwo się wyciągną.
Składniki, których będziesz potrzebować
Do Smarowania WkładkiDo Smarowania Wkładki
1 Mała Sałata Rzymska, Posiekana1 Mała Sałata Rzymska, Posiekana
1 Pasek Skórki Z Cytryny1 Pasek Skórki Z Cytryny
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Nożyczki KuchenneNożyczki Kuchenne
Porwane świeże Liście PietruszkiPorwane świeże Liście Pietruszki
Guma Owocowa W Paski PomarańczoweGuma Owocowa W Paski Pomarańczowe
2
Karczochy inwertowane do odsączenia; odstawić na 10 minut. Łyżką ostrożnie zeskrob rozmyte środkowe porcje karczochów i wyrzuć.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Mała Sałata Rzymska, Posiekana1 Mała Sałata Rzymska, Posiekana
3
W małej misce wymieszaj bułkę tartą, ser, pietruszkę, czosnek, włoską przyprawę, skórkę z cytryny, pieprz i sól.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżeczka Startego Sera Romano1 łyżeczka Startego Sera Romano
1-2 Ostre Papryczki Chili, Pozbawione Pestek I Posiekane1-2 Ostre Papryczki Chili, Pozbawione Pestek I Posiekane
1 Tabliczka Mlecznej Czekolady Z Migdałami (4-1/4 Uncji), Posiekana1 Tabliczka Mlecznej Czekolady Z Migdałami (4-1/4 Uncji), Posiekana
1 Funt świeżego Mafaldi, Jeśli To Możliwe1 Funt świeżego Mafaldi, Jeśli To Możliwe
2 Do 4 łyżek Mieszanki Zupy Cebulowej2 Do 4 łyżek Mieszanki Zupy Cebulowej
Posiekane Krążki Papryczki Bananowej Lub Posiekane Ostre Papryczki Dowolnego RodzajuPosiekane Krążki Papryczki Bananowej Lub Posiekane Ostre Papryczki Dowolnego Rodzaju
1 Tubka Gotowego Ciasta Na Pizzę Kupionego W Sklepie1 Tubka Gotowego Ciasta Na Pizzę Kupionego W Sklepie
5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
4
Dodaj oliwę z oliwek; dobrze wymieszaj. Delikatnie rozłóż liście karczocha; napełnij mieszanką miękiszu chleba.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Mała Sałata Rzymska, Posiekana1 Mała Sałata Rzymska, Posiekana
1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina
Funtów Jeżyn (okołoFuntów Jeżyn (około
3/4 Funta Małych Czerwonych Ziemniaków (około 5), Pokrojonych W Plasterki3/4 Funta Małych Czerwonych Ziemniaków (około 5), Pokrojonych W Plasterki
5
Miejsce w 11. x 7-w. naczynie do pieczenia pokryte sprayem do gotowania.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/3 Szklanki Sosu Z Indyka, Podgrzanego1/3 Szklanki Sosu Z Indyka, Podgrzanego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
6 Plastrów Galaretki żurawinowej6 Plastrów Galaretki żurawinowej
6
Piec bez przykrycia w temperaturze 350° przez 15-20 minut lub do momentu, aż nadzienie lekko się zrumieni.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Posiekana Cebula (2 Cebule)Posiekana Cebula (2 Cebule)
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 5 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia17
Magazyn