Włoskie Gorące Danie Warzywne

Włoskie Gorące Danie Warzywne
Włoskie danie warzywne może być tylko Śródziemnomorski przepis, którego szukasz. Ten przepis zawiera 12 porcji z 348 kalorii, 11g białka, oraz 20g tłuszczu każdy. Za 89 centów za porcję, ten przepis okładki 16% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. 1 osoba uznała ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. Przynosi ci smak domu. Wystarczy mieszanka soli, marchewki, pieprzu i garści innych składników, aby ten przepis był tak pyszny. Od przygotowania do talerza ten przepis trwa około 1 godzina i 45 minut. Działa dobrze jako dodatek. Z łyżką wynik 40%, to danie jest solidne. Spróbuj Włoskie Gorące Danie, Jednodaniowa Włoska Ryba, oraz Smażona Włoska Przystawka Z Bakłażana dla podobnych przepisów.

Instrukcje

1
Aby uzyskać skórkę, połącz mąkę i sól w misce.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Opakowania Mrożonego Ciasta Francuskiego (1 Arkusz), Rozmrożonego1/2 Opakowania Mrożonego Ciasta Francuskiego (1 Arkusz), Rozmrożonego
Owies (szybki Lub Zwykły)Owies (szybki Lub Zwykły)
(albo Zwykłe)(albo Zwykłe)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
2
Pokroić na maśle, aż mieszanina przypomina Gruboziarnisty posiłek.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeża Resztkaświeża Resztka
3
Dodaj lodowatą wodę; mieszaj, aż ciasto utworzy kulkę. Podziel ciasto na pół.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)
Czosnek, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie PlasterkiCzosnek, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie Plasterki
4
Rozwałkuj jeden kawałek w 13 cali. x 9-w. prostokąt; miejsce w 13-calowym. x 9-w. naczynie do pieczenia. Powtórz z pozostałym kawałkiem ciasta; odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czosnek, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie PlasterkiCzosnek, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie Plasterki
Opcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub ZielonymOpcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub Zielonym
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mieszanka Cukru Brązowego Splenda®Mieszanka Cukru Brązowego Splenda®
5
Do nadzienia na dużej patelni ugotuj wołowinę, cebulę, sól i pieprz na średnim ogniu, aż mięso przestanie być różowe; odcedzić. Dodaj zupę, mieszankę sosu do spaghetti, marchewkę i zieloną fasolkę. Łyżka do skorupy.
Składniki, których będziesz potrzebować
(dostosuj Według Własnego Gustu)(dostosuj Według Własnego Gustu)
12 Cienkich Plastrów W Pełni Ugotowanej Szynki (ok.12 Cienkich Plastrów W Pełni Ugotowanej Szynki (ok.
Gotowa Fasolka Szparagowa, Dostępna W Dziale Warzywnym, Przekrojona Na Pół Pod KątemGotowa Fasolka Szparagowa, Dostępna W Dziale Warzywnym, Przekrojona Na Pół Pod Kątem
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
Świeże Tortille Mączne Do SerwowaniaŚwieże Tortille Mączne Do Serwowania
Papryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie PaskiPapryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie Paski
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
6
Posyp serem. Przykryj pozostałym ciastem.
Składniki, których będziesz potrzebować
4-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar4-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar
Czosnek, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie PlasterkiCzosnek, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie Plasterki
7
Piec w temperaturze 350° przez 80-90 minut lub do uzyskania szampanu i złotego koloru.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki W CzekoladzieCukierki W Czekoladzie
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 45 m.
Porcje12
Ocena Zdrowia7
Magazyn