Włoskie Burgery
Włoskie hamburgery mogą być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 34g białka, 14g tłuszczu, oraz w sumie 434 kalorie. Ten przepis służy 6 i kosztuje $3.3 za porcję. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Ten przepis jest typowy dla kuchni amerykańskiej. Jeśli masz ostry ser provolone, paski papryki, bułki hamburgerowe i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć cebulę można śledzić to danie główne z Candy Corn Cupcakes jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 78%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Włoskie Burgery, Włoskie Burgery, oraz Włoskie Burgery.
Instrukcje
Przygotować grill lub brojlerów.
Podgrzać dużą patelnię nonstick pokrytą sprayem do gotowania na średnim ogniu.
Dodaj paprykę i cebulę; smażyć 10 protokół.
Dodaj sos do makaronu, i gotować 1 minutę lub do dokładnie ogrzane. Trzymaj ciepło.
Usunąć osłonki z kiełbasy.
Połączyć kiełbasę i indyka w dużej misce. Podzielić mieszaninę na 6 równych porcji, kształtując każdy w 1/2-cala grubości patty.
Umieścić paszteciki na ruszcie lub patelni brojlerów pokrytych sprayem do gotowania; gotować 4 minut z każdej strony lub aż gotowe.
Ułożyć 1 patty na dolnej połowie każdej bułki hamburgerowej; na wierzchu każdego patty umieścić 2/3 szklanki mieszanki papryki, 2 łyżki sera i górną połowę każdej bułki hamburgerowej.