Włoski Tort Weselny
Włoski tort weselny może być tylko deserem, którego szukasz. Ten przepis sprawia, że 12 porcji z 706 kalorii, 5G białka, oraz 36g tłuszczu każdy. Na 1,48 zł za porcję, ten przepis okładki 9% twoje codzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. 4 osoby próbowały i polubiły ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina i 6 minut. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Ślub. Jeśli masz pekany, lukier z serem śmietankowym, białka jaj i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Ten przepis jest typowy dla kuchni śródziemnomorskiej. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na wynik 27%. Ten wynik nie jest tak doskonały. Spróbuj Tort Weselny Vanillan Włoski Maślany, Włoska Zupa Weselna, oraz Włoska zupa weselna II podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F.
Lekko pokryć 2 (8-calowe) patelnie w sprayu do gotowania; odstawić. W dużej misce połączyć ciasto, masło, maślankę,białka i ekstrakty. Beat z mikserem elektrycznym na niskiej prędkości przez 30 sekund, skrobanie boki miski w razie potrzeby. Beat na średniej prędkości przez 2 minuty. Złóż pokruszony ananas, kokos i 1 szklankę orzechów pekan. Ciasto podzielić na 2 gotowe Patelnie.
Piec w nagrzanym piekarniku przez 31 do 36 minut lub aż tester włożony w środek wyjdzie czysty. Schłodzić w patelniach przez 10 minut, a następnie włączyć do stojaków z drutu, aby całkowicie ostygnąć.
W małej misce wymieszać pozostałe 1 szklankę orzechów pekan i lukier. Ząbkowanym nożem pokrój oba ciasta poziomo, aby utworzyć 4 warstwy. Frost wierzchu każdej warstwy z 1/2 szklanki lukru i stos na wierzchu następnej warstwy. Użyj pozostałego lukru, aby zamrozić całe ciasto na zewnątrz. Pokrój i podawaj.