Włoski Stek Ribeye

Włoski stek Ribeye może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis służy 4. Obserwujesz swoją figurę? Ten jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny przepis ma 270 kalorii, 24g białka, oraz 16G tłuszczu na porcję. Na 3,06 zł za porcję, ten przepis okładki 16% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla valentin day. Tylko kilka osób naprawdę lubiło to śródziemnomorskie danie. 1 osoba uznała ten przepis za smaczny i satysfakcjonujący. Mieszanka pieprzu, rozmarynu, steki ribeye i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Aby zużyć sól koszerną, można śledzić to danie główne z Niskotłuszczowe Ciasto Okruchowe (Koszerno-Mleczne) jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 65%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Grillowany Stek Ribeye, Pan-Seared Ribeye Steak, oraz Koreański Stek Ribeye dla podobnych receptur.
Instrukcje
Połącz pierwsze 4 składniki w misce, dobrze mieszając. Rozetrzyj mieszankę rozmarynu równomiernie po obu stronach steków.
Rozgrzej patelnię grillową na średnim ogniu. Patelnia z natryskiem do gotowania.
Dodaj steki na patelnię; gotować 2 1/2 protokół. Turn steki nad; gotować 2 minut lub do pożądanego stopnia doneness.
Niech steki stać 10 minut.
Podawać z cytrynowymi klinami.
Polecane wino: Merlot, Cabernet Sauvignon, Pinot Noir
Steki można łączyć z Merlotem, Cabernet Sauvignon i Pinot Noir. W końcu wołowina i czerwone wino to klasyczne połączenie. Ogólnie rzecz biorąc, szczuplejsze steki dobrze komponują się z lekkimi lub średnimi czerwonymi, takimi jak pinot noir lub merlot, podczas gdy grubsze steki poradzą sobie z odważną czerwienią, taką jak cabernet sauvingnon. Jedno wino, którego możesz spróbować to dwie winorośle Columbia Valley Merlot. MA 4,2 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 7 dolarów.
![Two Vines Columbia Valley Merlot]()
Two Vines Columbia Valley Merlot
To owocowe wino jest definiowane przez aromaty i smaki malin i czarnych jagód. Ekspresje kawy i kakao ramują środkowe podniebienie, a pikantne, aksamitne wykończenie.