Włoski Pilaf Farro Jenni może być dobrym przepisem na rozszerzenie pudełka z przepisami na przystawki. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 9g białka, 2G tłuszczu, oraz w sumie 187 kalorii. Na 1,82 zł za porcję, ten przepis okładki 16% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 6. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 55 minut. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Jeśli masz grzyby, bazylia, pół-perłowy farro i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Niewiele osób naprawdę lubiło to śródziemnomorskie danie. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 84%. Ten wynik jest niesamowity. Podobne przepisy to Zuppa di Farro (włoska zupa Farro), Herbed Farro Pilaf, oraz Wakacje Godne? Farro i szparagowy Pilaf.
Instrukcje
1
W rondlu zagotować farro, bulion z kurczaka i wodę. Zmniejsz ciepło do średnio-niskiego, przykryj i gotuj na wolnym ogniu, aż farro będzie miękkie, a płyn zostanie wchłonięty, 20 do 25 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bulion Z Kurczaka
Farro
3 Ząbki Czosnku, 2 Rozgniecione, 1 Odłożony W Całości
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
4 Oczyszczone Całe Kalmary (około 1 Funta)
2
Spuścić nadmiar wody.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 Ząbki Czosnku, 2 Rozgniecione, 1 Odłożony W Całości
3
Gotować i mieszać suszone pomidory i grzyby z bazylią na patelni na średnim ogniu, aż grzyby lekko zmiękną, o 5 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Suszone Pomidory Ze Słoika
8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych
1 Czerwona Cebula, Mała Kostka
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
3 Kawałki Całego Imbiru, Rozgniecionego
4
Dodać squash i gotować do miękkości, o 10 więcej minut. Gotować i mieszać farro z mieszanką do squasha aż do ogrzania przez, 2 do 3 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Nóż Do Obierania
Farro
5
Posypać Farro pilaf z parmezanem.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 łyżki Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu
Włoski działa naprawdę dobrze z Chianti, Trebbiano i Verdicchio. Włosi znają się na jedzeniu i znają się na winie. Trebbiano i Verdicchio to włoskie białe wina, które dobrze łączą się z rybami i białym mięsem, podczas gdy Chianti to świetna włoska czerwień do cięższych, odważniejszych potraw. Możesz spróbować Caposaldo Chianti. Recenzenci bardzo to lubią z oceną 5 z 5 gwiazdek i ceną około 13 dolarów za butelkę.