Włoska Zupa Riboletta

Włoska Zupa Riboletta
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów śródziemnomorskich, więc spróbuj Włoskiej zupy Riboletta. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 16G białka, 7G tłuszczu, oraz w sumie 341 kalorii. Ten przepis służy 8 i kosztuje $1.6 za porcję. Udaj się do sklepu i podnieś pietruszkę, duszone pomidory, oliwę z oliwek i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby wykorzystać ziemniaki, można śledzić to danie główne z Placek Ziemniaczany jako deser. Jest idealny do Jesień. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny. Tylko kilka osób naprawdę lubiło to danie główne. Ogólnie ten przepis zarabia spoonacular wynik 78%. Podobne przepisy to Rzymska zupa wakacyjna-ciesz się tą obfitą włoską zupą w każdej chwili, Włoska zupa jajeczna, oraz Włoska Zupa Pomidorowa.

Instrukcje

1
W dużym rondlu rozgrzej oliwę na średnim ogniu. Ugotować cebulę, czosnek, seler i marchew, aż cebula będzie miękka.
Składniki, których będziesz potrzebować
Oliwa Z OliwekOliwa Z Oliwek
MarchewMarchew
SelerSeler
CzosnekCzosnek
CebulaCebula
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
2
Wymieszać z liściem laurowym, pietruszką, bulionem z kurczaka, wodą, pomidorami, tymiankiem, kapustą, ziemniakami i gotowaną fasolą. Doprowadzić do gotować na wolnym ogniu i gotować przez około 40 minut, lub aż fasola będzie miękka. Doprawić solą i pieprzem do smaku.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I PieprzSól I Pieprz
Rosół Z KurczakaRosół Z Kurczaka
Liście LauroweLiście Laurowe
PomidorPomidor
KapustaKapusta
Pietruszka-naćPietruszka-nać
ZiemniakZiemniak
FasolaFasola
TymianekTymianek
WodaWoda
3
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (1175 stopni C). W 4-ćwiartowym naczyniu żaroodpornym umieść 1/3 mieszaniny na dnie.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Danie ZapiekaneDanie Zapiekane
PiekarnikPiekarnik
4
Warstwa 3 czerstwych kawałków chleba na górze.
Składniki, których będziesz potrzebować
ChlebChleb
5
Umieść kolejną 1/3 mieszanki zupy na chlebie, a następnie pozostałe 3 kromki chleba. Wierzch z pozostałą 1/3 zupy.
Składniki, których będziesz potrzebować
ChlebChleb
ZupaZupa
6
Posypać parmezanem i piec przez 30-40 minut, lub aż zupa będzie bulgotać i ser będzie lekko złoty.
Składniki, których będziesz potrzebować
ParmezanParmezan
SerSer
ZupaZupa
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
TrudnośćEkspert
Gotowe W2 hrs
Porcje8
Ocena Zdrowia51
Magazyn