Włoska Zapiekanka Z Klopsikami
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne,więc spróbuj Włoskiej zapiekanki z klopsikami. Ten przepis służy 7. Jedna porcja zawiera 896 kalorii, 28g białka, oraz 67 g tłuszczu. Na 2,25 zł za porcję, ten przepis okładki 21% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jeśli masz pieprz, mieloną wołowinę, przyprawę i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. 93 osób uznało ten przepis za aromatyczny i satysfakcjonujący. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Jesień. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Ten przepis jest typowy dla kuchni śródziemnomorskiej. Ogólnie ten przepis zarabia całkiem dobry spoonacular wynik 62%. Spróbuj Włoska Kanapka Z Klopsikami, Zapiekanka Kanapkowa Z Klopsikami, oraz Klopsiki Pizza Kanapka Zapiekanka dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 400 stopni F (205 stopni C).
Cebulę, bułkę tartą, parmezan i mieloną wołowinę wymieszać.
Rozwałkuj na kulki o średnicy 1 cala i umieść na patelni do pieczenia.
Piec przez 15 do 20 minut, lub aż wołowina nie będzie już różowy. Zmniejsz temperaturę piekarnika do 350 stopni F (175 stopni C).
Ułóż kostki chleba w jednej warstwie w naczyniu do pieczenia o wymiarach 9x13 cali.
Wymieszać serek śmietankowy, majonez, włoskie przyprawy i czarny pieprz na gładką masę.
Rozłóż tę mieszankę na każdą kostkę chleba.
Posypać 1/2 szklanki startego sera mozzarella.
W dużej misce wymieszać sos spaghetti, wodę i czosnek. Delikatnie wymieszać klopsiki.
Wlać mieszaninę chleba i sera na patelni do pieczenia.
Pozostałą mozzarellę posypać równomiernie na wierzchu.
Piec w temperaturze 350 stopni F (175 stopni C) przez 30 minut, lub do ogrzania.