Włoska Kiełbasa Muszle & Ser
Przepis włoska kiełbasa muszle & ser jest gotowy w około 30 minut i zdecydowanie jest doskonałym bezglutenowe, bezmleczne i całe 30 opcja dla miłośników kuchni śródziemnomorskiej. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 26g białka, 21 g tłuszczu, oraz w sumie 366 kalorii. Na 1,45 zł za porcję, dostajesz danie główne, które serwuje 4. 20 osób wypróbowało i polubiło ten przepis. Udaj się do sklepu i odebrać brokuły różyczki, woda, muszle velveeta & ser obiad, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Aby wykorzystać kiełbasę, można śledzić to danie główne z Upiorne pajęcze ciasta jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 72%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Jeden garnek Włoski kiełbasa muszle i ser, Włoska kiełbasa, szpinak i ser Ricotta Nadziewane muszelki, oraz Muszelki z włoską kiełbasą i farszem Ricotta dla podobnych receptur.
Instrukcje
Kiełbasę ugotować na dużej patelni na średnim ogniu 5 min. lub aż równomiernie zbrązowieje, mieszając od czasu do czasu; odcedzić. Powrót kiełbasa na patelni.
Dodać pomidory, wodę i przyprawy; dobrze wymieszać. Doprowadzić do wrzenia.
Dodaj muszle; przykryj. Dusić na średnim i małym ogniu 7 do 8 min. lub aż do ogrzania, mieszając od czasu do czasu.
Brokuły wymieszać; gotować 5 min. lub do kruchego-Delikatnego, często mieszając.
Dodać sos serowy; mieszać aż do wymieszania.
Polecane wino: Chianti, Trebbiano, Verdicchio
Chianti, Trebbiano i Verdicchio to świetny wybór dla Włochów. Włosi znają się na jedzeniu i znają się na winie. Trebbiano i Verdicchio to włoskie białe wina, które dobrze łączą się z rybami i białym mięsem, podczas gdy Chianti to świetna włoska czerwień do cięższych, odważniejszych potraw. Castello di Ama Chianti Classico San Lorenzo Gran Selezione z 4,5 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 48 dolarów za butelkę.
![Castello di Ama Chianti Classico San Lorenzo Gran Selezione]()
Castello di Ama Chianti Classico San Lorenzo Gran Selezione
# 31 entuzjasta wina Top 100 2018 Czysta rubinowa czerwień. Owocowy nos z nutami wiśni i truskawek. Niektóre trzeciorzędowe wskazówki przypominają skórę. Aromaty dojrzałych czerwonych owoców, soczyste, intrygujące i długotrwałe. Taniny są dojrzałe i delikatne. Posmak wyraża żywą świeżość z nutami ciemnoczerwonych owoców, mokrej ziemi i drewna.