Włoska kiełbasa i biała fasola
Przepis włoska kiełbasa i biała fasola jest gotowy w około 45 minut i zdecydowanie jest doskonałym bezglutenowe i bezmleczne opcja dla miłośników kuchni śródziemnomorskiej. Ten przepis służy 4. Jedna porcja zawiera 279 kalorii, 23G białka, oraz 8G tłuszczu. Na 1,36 zł za porcję, ten przepis okładki 20% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Sprawdza się jako danie główne. Udaj się do sklepu i podnieś cebulę, pomidory z puszki, paprykę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 71%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Patelnia z kiełbasą włoską i białą fasolą, Włoska Kiełbasa Z Wielką Białą Fasolą I Radicchio, oraz Włoska kiełbasa i kapusta z białą fasolą.
Instrukcje
Usunąć osłonki z kiełbasy.
Podgrzać dużą patelnię nonstick pokrytą sprayem do gotowania na średnim ogniu.
Dodaj paprykę, cebula, i czosnek; smażyć 3 protokół.
Dodać kiełbasę, i gotować 8 protokół, lub aż rumiane, mieszając do kruszonki. Wymieszaj oregano i pozostałe składniki; zmniejsz temperaturę do średnio-niskiej. Gotować 5 minut lub do całkowitego ogrzania.