Włoska Kiełbasa Hoagies

Włoska Kiełbasa Hoagies
Przepis włoska kiełbasa Hoagies jest gotowy w około 4 godziny i 15 minut i jest zdecydowanie doskonały Wegetariańskie opcja dla miłośników śródziemnomorskiego jedzenia. Jedna porcja zawiera 225 kalorii, 20g białka, oraz 10g tłuszczu. Za $2.21 za porcję, ten przepis okładki 24% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Ten przepis służy 10. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Mieszanka łagodnych linków do kiełbasy linki, oliwa z oliwek, papryka, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy się na ten przepis zasługuje na wynik spoonacular 83%. Ten wynik jest świetny. Spróbuj Włoska Kiełbasa Hoagies, Włoskie Hoagies Warzywne, oraz Włoskie Klopsiki Hoagies dla podobnych przepisów.

Instrukcje

1
Na dużej patelni na średnim ogniu brązowa kiełbasa w oleju; odcedzić.
Składniki, których będziesz potrzebować
6 Szklanek Niesmacznych Kostek Farszu Lub Suchego Chleba Pokrojonego W Kostkę6 Szklanek Niesmacznych Kostek Farszu Lub Suchego Chleba Pokrojonego W Kostkę
1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta
2
Przenieś do 5-qt. powolna kuchenka.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
3 Funty Bezkostnych I Bezskórnych Udek Kurczaka, Pokrojonych Na Kawałki O Długości 2 Cali3 Funty Bezkostnych I Bezskórnych Udek Kurczaka, Pokrojonych Na Kawałki O Długości 2 Cali
3
Dodaj sos do spaghetti, paprykę, wodę, ser, oregano i bazylię. Przykryj i gotuj na małym ogniu przez 4 godziny lub do momentu, gdy kiełbasa przestanie być różowa.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos Do MakaronuSos Do Makaronu
Do 6 Bułek Hamburgerowych, Podzielonych, OpcjonalnieDo 6 Bułek Hamburgerowych, Podzielonych, Opcjonalnie
Oliwki Zielone Lub Czarne Dobrej Jakości, Bez Pestek, Grubo PosiekaneOliwki Zielone Lub Czarne Dobrej Jakości, Bez Pestek, Grubo Posiekane
6 Szklanek Niesmacznych Kostek Farszu Lub Suchego Chleba Pokrojonego W Kostkę6 Szklanek Niesmacznych Kostek Farszu Lub Suchego Chleba Pokrojonego W Kostkę
Pokroić W Kostkę O Wymiarach 2,5 CmPokroić W Kostkę O Wymiarach 2,5 Cm
1 Czerwona Cebula, Mała Kostka1 Czerwona Cebula, Mała Kostka
Pasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 CmPasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 Cm
4
Pokrój każdy francuski chleb wzdłuż, ale nie do końca;pokrój każdy bochenek na pięć kawałków. Napełnij każdą kiełbasą, papryką i sosem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Chleb FrancuskiChleb Francuski
Oliwki Zielone Lub Czarne Dobrej Jakości, Bez Pestek, Grubo PosiekaneOliwki Zielone Lub Czarne Dobrej Jakości, Bez Pestek, Grubo Posiekane
6 Szklanek Niesmacznych Kostek Farszu Lub Suchego Chleba Pokrojonego W Kostkę6 Szklanek Niesmacznych Kostek Farszu Lub Suchego Chleba Pokrojonego W Kostkę
4 Pomidory Rzymskie, Wydrążone, Przekrojone Na Pół I Pokrojone W Kostkę4 Pomidory Rzymskie, Wydrążone, Przekrojone Na Pół I Pokrojone W Kostkę
TrudnośćEkspert
Gotowe W4 hrs, 15 m.
Porcje10
Ocena Zdrowia3
Magazyn