Włoska fasola szparagowa i ziemniaki
Przepis włoski fasolka szparagowa i ziemniaki może zaspokoić swoje śródziemnomorskie pragnienie w około 35 minut. Ta przystawka ma 314 kalorii, 8G białka, oraz 19g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 4. Na 1,13 zł za porcję, ten przepis okładki 21% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jeśli masz ząbki czosnku, ziemniaki Yukon gold, oliwę z oliwek plus dodatkowe i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, całe 30, i wegańskie dieta. Z łyżeczką wynik 95%, to danie jest świetne. Spróbuj Pieczony Włoski Kurczak, Ziemniaki I Fasolka Szparagowa, Steki zapiekane i sos z zielonego pieprzu z pieczonymi ziemniakami i zieloną fasolką, oraz Wieprzowina w zielonym Krecie z ziemniakami, Chayotes i fasolką szparagową dla podobnych receptur.
Instrukcje
Ziemniaki i czosnek ugotować w dużym garnku z wrzącą osoloną wodą (3 łyżki soli na 6 litrów wody), odkryte, do miękkości, 12 do 15 minut.
Przełożyć do dużej miski łyżką szczelinową i grubo zacieru z olejem i 1/4 łyżeczki soli. Trzymaj ciepło, przykryte.
Gotować fasolkę szparagową we wrzącej wodzie, odkryte, do miękkości, 6 do 10 minut (fasola może nie być jasnozielona).
Odcedzić, a następnie wymieszać z puree ziemniaczanym w misce.