Węgierska Gorąca kiełbasa i kropielnica z soczewicy

Węgierska Gorąca kiełbasa i kropielnica z soczewicy
Węgierska Gorąca kiełbasa i kropielnica z soczewicy mogą być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis służy 4 i kosztuje $4.2 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 52g białka, 62 g tłuszczu, oraz w sumie 1028 kalorii. 4 ludzie zrobili ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odbierz pomidory z puszki, czosnek, wstępnie rozdrobnioną marchewkę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Niewiele osób lubiło to Wschodnioeuropejskie danie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 88%. Ten wynik jest znakomity. Podobne przepisy to Kropielnica z soczewicy z grzybami, Słodkie Ziemniaki, Szpinak I Kropielnica Z Soczewicy, oraz Kiełbasa, papryka i cebula kropielnica.

Instrukcje

1
Podgrzej średni garnek do zupy na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Starty Ser Cheddar, Pokrojona Zielona Cebula I Kwaśna śmietana (opcjonalnie)Starty Ser Cheddar, Pokrojona Zielona Cebula I Kwaśna śmietana (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GOYA® Groszek Mrożony, RozmrożonyGOYA® Groszek Mrożony, Rozmrożony
2
Dodać oliwę z oliwek z pierwszego tłoczenia, 2 zwoje patelni, następnie dodać kiełbasę do garnka i brązowo i pokruszyć, a następnie dodać czosnek, cebulę i grzyby. Gotuj kilka minut, następnie dodaj marchew, soczewicę, ziemniaki, sól i pieprz, liść laurowy, paprykę lub mieszankę zastępczą i rozmaryn (liście spadną z łodyg, jak gotuje kropielnica).
Składniki, których będziesz potrzebować
JukonJukon
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
1 Szklanka Szalotki, Posiekanej1 Szklanka Szalotki, Posiekanej
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
Bezkostna Baranina Pokrojona W Kostki O Wymiarach 3–4 Cali – Lub Można Ją Zastąpić Bezkostną łopatką JagnięcąBezkostna Baranina Pokrojona W Kostki O Wymiarach 3–4 Cali – Lub Można Ją Zastąpić Bezkostną łopatką Jagnięcą
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
SoczewicaSoczewica
Uncje Płynu świeżej WodyUncje Płynu świeżej Wody
6 Szklanek Niesmacznych Kostek Farszu Lub Suchego Chleba Pokrojonego W Kostkę6 Szklanek Niesmacznych Kostek Farszu Lub Suchego Chleba Pokrojonego W Kostkę
Czosnek Goya®Czosnek Goya®
1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane
(110° Do 115°, Bez Mleka I Masła)(110° Do 115°, Bez Mleka I Masła)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
GOYA® Groszek Mrożony, RozmrożonyGOYA® Groszek Mrożony, Rozmrożony
3
Dodać pomidory i bulion i przykryć garnek, a następnie podgrzać do wysokiej temperatury i doprowadzić do wrzenia. Odkryj garnek i umieść ciepło z powrotem trochę, ale trzymaj kropielnicę na dobrym wrzeniu. Gotować 15 minut, aż soczewica i ziemniaki będą miękkie. Więdną w zieleni w małych pęczkach, usuń łodygi rozmarynu i wyłącz ciepło.
Składniki, których będziesz potrzebować
(110° Do 115°, Bez Mleka I Masła)(110° Do 115°, Bez Mleka I Masła)
Bezkostna Baranina Pokrojona W Kostki O Wymiarach 3–4 Cali – Lub Można Ją Zastąpić Bezkostną łopatką JagnięcąBezkostna Baranina Pokrojona W Kostki O Wymiarach 3–4 Cali – Lub Można Ją Zastąpić Bezkostną łopatką Jagnięcą
1/2 Funta Ostrego Cheddara, Pokrojonego W Kostkę1/2 Funta Ostrego Cheddara, Pokrojonego W Kostkę
SoczewicaSoczewica
ZieloniZieloni
Goya Sazon Z Kolendrą I AnnattoGoya Sazon Z Kolendrą I Annatto
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GOYA® Groszek Mrożony, RozmrożonyGOYA® Groszek Mrożony, Rozmrożony
4
Odstawić 5 minut.
5
Podawać w płytkich miseczkach z chlebem i masłem, aby zmyć kropielnicę. Podgrzać resztki rozcieńczając je bulionem lub wodą.
Składniki, których będziesz potrzebować
Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)
1 Szklanka Ciepłego Puree Ziemniaczanego (110–115°, Przygotowanego Bez Mleka I Masła)1 Szklanka Ciepłego Puree Ziemniaczanego (110–115°, Przygotowanego Bez Mleka I Masła)
Goya Sazon Z Kolendrą I AnnattoGoya Sazon Z Kolendrą I Annatto
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia55
Magazyn