Węgierska Gorąca kiełbasa i kropielnica z soczewicy
Węgierska Gorąca kiełbasa i kropielnica z soczewicy mogą być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis służy 4 i kosztuje $4.2 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 52g białka, 62 g tłuszczu, oraz w sumie 1028 kalorii. 4 ludzie zrobili ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odbierz pomidory z puszki, czosnek, wstępnie rozdrobnioną marchewkę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Niewiele osób lubiło to Wschodnioeuropejskie danie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 88%. Ten wynik jest znakomity. Podobne przepisy to Kropielnica z soczewicy z grzybami, Słodkie Ziemniaki, Szpinak I Kropielnica Z Soczewicy, oraz Kiełbasa, papryka i cebula kropielnica.
Instrukcje
1
Podgrzej średni garnek do zupy na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Starty Ser Cheddar, Pokrojona Zielona Cebula I Kwaśna śmietana (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GOYA® Groszek Mrożony, Rozmrożony
2
Dodać oliwę z oliwek z pierwszego tłoczenia, 2 zwoje patelni, następnie dodać kiełbasę do garnka i brązowo i pokruszyć, a następnie dodać czosnek, cebulę i grzyby. Gotuj kilka minut, następnie dodaj marchew, soczewicę, ziemniaki, sól i pieprz, liść laurowy, paprykę lub mieszankę zastępczą i rozmaryn (liście spadną z łodyg, jak gotuje kropielnica).
Składniki, których będziesz potrzebować
Jukon
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
1 Szklanka Szalotki, Posiekanej
Słonina Wieprzowa
Bezkostna Baranina Pokrojona W Kostki O Wymiarach 3–4 Cali – Lub Można Ją Zastąpić Bezkostną łopatką Jagnięcą
Słonina Wieprzowa
Soczewica
Uncje Płynu świeżej Wody
6 Szklanek Niesmacznych Kostek Farszu Lub Suchego Chleba Pokrojonego W Kostkę
Dodać pomidory i bulion i przykryć garnek, a następnie podgrzać do wysokiej temperatury i doprowadzić do wrzenia. Odkryj garnek i umieść ciepło z powrotem trochę, ale trzymaj kropielnicę na dobrym wrzeniu. Gotować 15 minut, aż soczewica i ziemniaki będą miękkie. Więdną w zieleni w małych pęczkach, usuń łodygi rozmarynu i wyłącz ciepło.
Składniki, których będziesz potrzebować
(110° Do 115°, Bez Mleka I Masła)
Bezkostna Baranina Pokrojona W Kostki O Wymiarach 3–4 Cali – Lub Można Ją Zastąpić Bezkostną łopatką Jagnięcą
1/2 Funta Ostrego Cheddara, Pokrojonego W Kostkę
Soczewica
Zieloni
Goya Sazon Z Kolendrą I Annatto
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GOYA® Groszek Mrożony, Rozmrożony
4
Odstawić 5 minut.
5
Podawać w płytkich miseczkach z chlebem i masłem, aby zmyć kropielnicę. Podgrzać resztki rozcieńczając je bulionem lub wodą.
Składniki, których będziesz potrzebować
Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)
1 Szklanka Ciepłego Puree Ziemniaczanego (110–115°, Przygotowanego Bez Mleka I Masła)