Węgierska Gorąca kiełbasa i kropielnica z soczewicy

Węgierska Gorąca kiełbasa i kropielnica z soczewicy
Węgierska Gorąca kiełbasa i kropielnica z soczewicy mogą być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis służy 4 i kosztuje $4.2 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 52g białka, 62 g tłuszczu, oraz w sumie 1028 kalorii. 4 ludzie zrobili ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odbierz pomidory z puszki, czosnek, wstępnie rozdrobnioną marchewkę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Niewiele osób lubiło to Wschodnioeuropejskie danie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 88%. Ten wynik jest znakomity. Podobne przepisy to Kropielnica z soczewicy z grzybami, Słodkie Ziemniaki, Szpinak I Kropielnica Z Soczewicy, oraz Kiełbasa, papryka i cebula kropielnica.

Instrukcje

1
Podgrzej średni garnek do zupy na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Twój Ulubiony Ostry Sos Do PodaniaTwój Ulubiony Ostry Sos Do Podania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Świeże Gałązki Pietruszki, Pokrojone W Cienkie Plasterki, Do DekoracjiŚwieże Gałązki Pietruszki, Pokrojone W Cienkie Plasterki, Do Dekoracji
2
Dodać oliwę z oliwek z pierwszego tłoczenia, 2 zwoje patelni, następnie dodać kiełbasę do garnka i brązowo i pokruszyć, a następnie dodać czosnek, cebulę i grzyby. Gotuj kilka minut, następnie dodaj marchew, soczewicę, ziemniaki, sól i pieprz, liść laurowy, paprykę lub mieszankę zastępczą i rozmaryn (liście spadną z łodyg, jak gotuje kropielnica).
Składniki, których będziesz potrzebować
Duża Garść Natki Pietruszki Pokrojonej W Cienkie PlasterkiDuża Garść Natki Pietruszki Pokrojonej W Cienkie Plasterki
1 Szklanka łuskanego Groszku, Opcjonalnie1 Szklanka łuskanego Groszku, Opcjonalnie
8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych
Z Odrobiną Mięsa (grzbiety, Szyje, Skrzydła Itp.)Z Odrobiną Mięsa (grzbiety, Szyje, Skrzydła Itp.)
Mięsiste Golonki Cielęce O Grubości 2-3 CaliMięsiste Golonki Cielęce O Grubości 2-3 Cali
Oliwa Z Oliwek Do TostówOliwa Z Oliwek Do Tostów
SoczewicaSoczewica
Uncje Płynu świeżej WodyUncje Płynu świeżej Wody
Ser Zarella Częściowo Odtłuszczony StartySer Zarella Częściowo Odtłuszczony Starty
Posiekane Krążki Papryczki Bananowej Lub Posiekane Ostre Papryczki Dowolnego RodzajuPosiekane Krążki Papryczki Bananowej Lub Posiekane Ostre Papryczki Dowolnego Rodzaju
3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny
Tuba PHILADELPHIA® Serek Z Szczypiorkiem I CebuląTuba PHILADELPHIA® Serek Z Szczypiorkiem I Cebulą
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
KRAFT® Ser Potrójnie Tarty Cheddar Z Nutą PHILADELPHIA®, PodzielonyKRAFT® Ser Potrójnie Tarty Cheddar Z Nutą PHILADELPHIA®, Podzielony
Świeże Gałązki Pietruszki, Pokrojone W Cienkie Plasterki, Do DekoracjiŚwieże Gałązki Pietruszki, Pokrojone W Cienkie Plasterki, Do Dekoracji
3
Dodać pomidory i bulion i przykryć garnek, a następnie podgrzać do wysokiej temperatury i doprowadzić do wrzenia. Odkryj garnek i umieść ciepło z powrotem trochę, ale trzymaj kropielnicę na dobrym wrzeniu. Gotować 15 minut, aż soczewica i ziemniaki będą miękkie. Więdną w zieleni w małych pęczkach, usuń łodygi rozmarynu i wyłącz ciepło.
Składniki, których będziesz potrzebować
Tuba PHILADELPHIA® Serek Z Szczypiorkiem I CebuląTuba PHILADELPHIA® Serek Z Szczypiorkiem I Cebulą
Mięsiste Golonki Cielęce O Grubości 2-3 CaliMięsiste Golonki Cielęce O Grubości 2-3 Cali
Cukinia Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/4 CalaCukinia Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/4 Cala
SoczewicaSoczewica
ZieloniZieloni
1-1/2 Szklanki Bulionu Z Kurczaka1-1/2 Szklanki Bulionu Z Kurczaka
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Świeże Gałązki Pietruszki, Pokrojone W Cienkie Plasterki, Do DekoracjiŚwieże Gałązki Pietruszki, Pokrojone W Cienkie Plasterki, Do Dekoracji
4
Odstawić 5 minut.
5
Podawać w płytkich miseczkach z chlebem i masłem, aby zmyć kropielnicę. Podgrzać resztki rozcieńczając je bulionem lub wodą.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny
3/4 Funta Małych Czerwonych Ziemniaków (około 5), Pokrojonych W Plasterki3/4 Funta Małych Czerwonych Ziemniaków (około 5), Pokrojonych W Plasterki
1-1/2 Szklanki Bulionu Z Kurczaka1-1/2 Szklanki Bulionu Z Kurczaka
1 Pasek Skórki Z Cytryny1 Pasek Skórki Z Cytryny
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia55
Magazyn