Wędzona papryka pieczeń wieprzowa z sosem Barbecue Sticky Stout

Wędzona papryka pieczeń wieprzowa z lepkim sosem Barbecue może być tylko Amerykański przepis, którego szukasz. Na 2,68 zł za porcję, dostajesz danie główne, które serwuje 8. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 46g białka, 8G tłuszczu, oraz w sumie 299 kalorii. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. To będzie hit w Twoim Dzień Ojca wydarzenie. Udaj się do sklepu i podnieś lepki stout sos barbecue, sól koszerna, grubo zmielony pieprz i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć brązowy cukier można śledzić to danie główne z Brązowo-cukrowe babeczki z brązowo-maślaną glazurą jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina i 30 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i bezmleczne dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 78%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Sticky Stout Barbecue Sauce, Pieczeń wieprzowa z grilla z owocowym sosem słodko-kwaśnym, oraz Grillowanie: Sos Barbecue Stout dla podobnych receptur.
Instrukcje
Wymieszać razem pierwsze 5 składników i 2 łyżeczki. tymianek. Pieczeń wieprzowa. Mieszankę papryki natrzeć na wieprzowinę. Tie pieczeń z ciągiem kuchennym w odstępach 1 1/2 cala, i umieścić w 13-x 9-calowe naczynie do pieczenia. Chill, uncovered, 24 godziny.
Lekka jedna strona grilla, ogrzewanie do 350 do 400 (średnio-wysokie) ciepła; pozostaw drugą stronę nieoświetloną.
Umieść wieprzowinę nad oświetloną stroną i grilluj, przykryte pokrywką, 8 minut z każdej strony lub aż się zarumienią.
Przełożyć wieprzowinę na drugą stronę i grillować, przykrytą pokrywką, 35-45 minut lub aż termometr do mięsa włożony w najgrubszą porcję zarejestruje 14
Szczotka z lepkim sosem Barbecue Stout.
Posypać pozostałymi 2 łyżeczkami. tymianek.
Podawać z pozostałym sosem.
Para z: Charles Smith Wines Kungfu Girl Riesling (biały) lub Edmeades Mendocino County Zinfandel (czerwony) lub o 'Dempsey' s Big Red Ale beer (warzony w Atlancie, GA).
Polecane wino: Zinfandel, Wino Różane
Grill w menu? Spróbuj sparować z Zinfandelem i różowym winem. Róża jest orzeźwiająca w wysokich temperaturach i uzupełnia słodkie i pikantne sosy i przetarcia. Zinfandel to klasyczny wybór czerwonego wina do grillowania, szczególnie do żeberek wieprzowych i mostku wołowego. Ghost Pines Sonoma County San Joaquin County Zinfandel z oceną 5 na 5 gwiazdek wydaje się być dobrym meczem. Kosztuje około 27 dolarów za butelkę.
![Ghost Pines Sonoma County San Joaquin County Zinfandel]()
Ghost Pines Sonoma County San Joaquin County Zinfandel
Nasze Ghost Pines Zinfandel łączy owoce z hrabstw San Joaquin, Sonoma i Lake, aby podkreślić to, co najlepsze w każdym z tych fenomenalnych hrabstw produkujących Zinfandel. Zinfandel 2014 otwiera się bogatymi, złożonymi aromatami dojrzałego dżemu malinowego, pękniętego pieprzu i pysznego dębu. Na podniebieniu wino oferuje intensywne, jammy smaki czarnej wiśni, boysenberry, brown spice i cola oprawione bujną strukturą i długim, wielowarstwowym wykończeniem.