Wędzona kiełbasa z warzywami
Wędzona kiełbasa z warzywami zajmuje około 30 minut od początku do końca. Jedna porcja zawiera 608 kalorii , 23 g białka i 35 g tłuszczu . Za 2,05 dolara za porcję ten przepis pokrywa 21% dziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest dla 4 osób. To dobra opcja, jeśli stosujesz dietę bezglutenową i bezmleczną . Ten przepis z Taste of Home wymaga ketchupu, cebuli, cukru i miodu. Dobrze sprawdza się jako danie główne. Ten przepis polubiło 78 smakoszy i kucharzy. Z wynikiem Spoonacular wynoszącym 69% , to danie jest całkiem dobre. Podobne przepisy to One Soup, Two Ways: Chunky Vegetables and Cream Of Vegetables , Creamy Risotto With Smoked Turkey Sausage i Alaska Smoked Salmon Nicoise Salad With Alouette Crumbled Feta .
Instrukcje
Ugotuj warzywa zgodnie z instrukcją na opakowaniu.
W międzyczasie na dużej patelni podsmaż cebulę na oleju, aż zmięknie. Dodaj wodę, ketchup, ocet, sos Worcestershire, miód, musztardę, paprykę, sól, cukier, pieprz i ostry sos paprykowy.
Doprowadź do wrzenia. Zmniejsz ogień i gotuj bez przykrycia przez 10–12 minut lub do momentu, aż sos lekko zgęstnieje, a kiełbasa będzie ciepła, od czasu do czasu mieszając i obracając kiełbasę raz.
Podawać z mieszanką warzyw.