Wędzona kiełbasa z warzywami

Wędzona kiełbasa z warzywami
Wędzona kiełbasa z warzywami zajmuje około 30 minut od początku do końca. Jedna porcja zawiera 608 kalorii , 23 g białka i 35 g tłuszczu . Za 2,05 dolara za porcję ten przepis pokrywa 21% dziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest dla 4 osób. To dobra opcja, jeśli stosujesz dietę bezglutenową i bezmleczną . Ten przepis z Taste of Home wymaga ketchupu, cebuli, cukru i miodu. Dobrze sprawdza się jako danie główne. Ten przepis polubiło 78 smakoszy i kucharzy. Z wynikiem Spoonacular wynoszącym 69% , to danie jest całkiem dobre. Podobne przepisy to One Soup, Two Ways: Chunky Vegetables and Cream Of Vegetables , Creamy Risotto With Smoked Turkey Sausage i Alaska Smoked Salmon Nicoise Salad With Alouette Crumbled Feta .

Instrukcje

1
Ugotuj warzywa zgodnie z instrukcją na opakowaniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cytryny (1 Pokrojona W Bardzo Cienkie Plasterki, Druga W ćwiartki)Cytryny (1 Pokrojona W Bardzo Cienkie Plasterki, Druga W ćwiartki)
2
W międzyczasie na dużej patelni podsmaż cebulę na oleju, aż zmięknie. Dodaj wodę, ketchup, ocet, sos Worcestershire, miód, musztardę, paprykę, sól, cukier, pieprz i ostry sos paprykowy.
Składniki, których będziesz potrzebować
Marynowana Fasolka SzparagowaMarynowana Fasolka Szparagowa
2 łyżki Stołowe Plus 1/2 Szklanki Wody, Podzielone2 łyżki Stołowe Plus 1/2 Szklanki Wody, Podzielone
Opakowanie Szynki Delikatesowej Pokrojonej W Cienkie PlasterkiOpakowanie Szynki Delikatesowej Pokrojonej W Cienkie Plasterki
8 Cienkich Plastrów Szynki Virginia Lub Prosciutto8 Cienkich Plastrów Szynki Virginia Lub Prosciutto
Uncje Płynu świeżej WodyUncje Płynu świeżej Wody
Cienkie Plasterki Szynki Virginia Lub ProsciuttoCienkie Plasterki Szynki Virginia Lub Prosciutto
1 łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około 5 Funtów)1 łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około 5 Funtów)
1-1/4 Szklanki Płatków Muslix Z Rodzynkami, Daktylami I Migdałami1-1/4 Szklanki Płatków Muslix Z Rodzynkami, Daktylami I Migdałami
Świeże Tortille Mączne Do SerwowaniaŚwieże Tortille Mączne Do Serwowania
5 Szklanek Mąki Pszennej I Więcej Do Wałkowania Ciasta5 Szklanek Mąki Pszennej I Więcej Do Wałkowania Ciasta
1/2 Do 2/3 Szklanki Plus 2 łyżki Lodowatej Wody1/2 Do 2/3 Szklanki Plus 2 łyżki Lodowatej Wody
Plus 2 łyżki Lodowatej WodyPlus 2 łyżki Lodowatej Wody
1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Steki Z Nowojorskiego StripsuSteki Z Nowojorskiego Stripsu
3
Dodaj kiełbasę.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Mały Ziemniak Przekrojony Wzdłuż Na Pół I Pokrojony W Cienkie Plasterki1 Mały Ziemniak Przekrojony Wzdłuż Na Pół I Pokrojony W Cienkie Plasterki
4
Doprowadź do wrzenia. Zmniejsz ogień i gotuj bez przykrycia przez 10–12 minut lub do momentu, aż sos lekko zgęstnieje, a kiełbasa będzie ciepła, od czasu do czasu mieszając i obracając kiełbasę raz.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Mały Ziemniak Przekrojony Wzdłuż Na Pół I Pokrojony W Cienkie Plasterki1 Mały Ziemniak Przekrojony Wzdłuż Na Pół I Pokrojony W Cienkie Plasterki
4 Pomidory Rzymskie, Wydrążone, Przekrojone Na Pół I Pokrojone W Kostkę4 Pomidory Rzymskie, Wydrążone, Przekrojone Na Pół I Pokrojone W Kostkę
5
Podawać z mieszanką warzyw.
Składniki, których będziesz potrzebować
Warzywa MieszaneWarzywa Mieszane
TrudnośćŚredni
Gotowe W30 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia11
Magazyn