Wątróbka Cielęca z zieloną fasolką

Wątróbka Cielęca z zieloną fasolką
Wątroba cielęca z fasolką szparagową może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten bezmleczny przepis służy 4 i kosztuje 2,23 zł za porcję. Jedna porcja zawiera 631 kalorii, 28g białka, oraz 47 g tłuszczu. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Jeśli masz wątróbkę cielęcą, sól i pieprz, oliwę z oliwek i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć oliwę z oliwek można śledzić to danie główne z Smażony Banan, Granolan i jogurt Parfait jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 88%. Ten wynik jest niesamowity. Podobne przepisy to Wątróbka Cielęca z pomarańczą, Wątróbka cielęca i cebula, oraz Wątróbka cielęca Wenecka z cebulą.

Instrukcje

1
Doprowadzić średni rondel lekko osolonej wody do wrzenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(po 70% Tabliczek) Gorzka Czekolada, Posiekana(po 70% Tabliczek) Gorzka Czekolada, Posiekana
2
Dodać fasolkę szparagową i gotować do miękkości, o 5 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Gotowa Fasolka Szparagowa, Dostępna W Dziale Warzywnym, Przekrojona Na Pół Pod KątemGotowa Fasolka Szparagowa, Dostępna W Dziale Warzywnym, Przekrojona Na Pół Pod Kątem
3
Fasolę odcedzić i osuszyć.
Składniki, których będziesz potrzebować
Dodatki (opcjonalnie)Dodatki (opcjonalnie)
4
Tymczasem w średniej misce ubijamy szalotkę, ocet i musztardę.
Składniki, których będziesz potrzebować
8 Cienkich Plastrów Szynki Virginia Lub Prosciutto8 Cienkich Plastrów Szynki Virginia Lub Prosciutto
Dodatkowa Gęsta śmietana KremówkaDodatkowa Gęsta śmietana Kremówka
Cienkie Plasterki Szynki Virginia Lub ProsciuttoCienkie Plasterki Szynki Virginia Lub Prosciutto
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
5
Ubić oliwę z oliwek z pierwszego tłoczenia i doprawić solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 C. Białego Cukru1 C. Białego Cukru
12 Cienkich Plastrów W Pełni Ugotowanej Szynki (ok.12 Cienkich Plastrów W Pełni Ugotowanej Szynki (ok.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty
6
Dodać fasolę i wrzucić dobrze.
Składniki, których będziesz potrzebować
Dodatki (opcjonalnie)Dodatki (opcjonalnie)
7
Wątróbkę cielęcą przyprawiamy solą i pieprzem, a mąkę obsypujemy pyłem, usuwając nadmiar. Na bardzo dużej patelni, podgrzać czystą oliwę z oliwek, aż się połysk.
Składniki, których będziesz potrzebować
12 Cienkich Plastrów W Pełni Ugotowanej Szynki (ok.12 Cienkich Plastrów W Pełni Ugotowanej Szynki (ok.
3 łyżki świeżo Startego Parmezanu, Plus Skórka (opcjonalnie)3 łyżki świeżo Startego Parmezanu, Plus Skórka (opcjonalnie)
Owies (szybki Lub Zwykły)Owies (szybki Lub Zwykły)
WątrobaWątroba
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Kiełbasa Wędzona Johnsonville®, Pokrojona W Plastry1 Kiełbasa Wędzona Johnsonville®, Pokrojona W Plastry
8
Dodać plastry wątroby cielęcej i gotować na umiarkowanie dużym ogniu, obracając plastry raz, aż będą złote, 3 do 4 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
WątrobaWątroba
9
Dodać Fryz do fasoli i wrzucić do herbu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Dodatki (opcjonalnie)Dodatki (opcjonalnie)
10
Wątróbkę podawać z fasolą i sałatką.
Składniki, których będziesz potrzebować
Dodatki (opcjonalnie)Dodatki (opcjonalnie)
WątrobaWątroba
TrudnośćŚredni
Gotowe W30 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia80
Magazyn