Voulas Offshore Cafe Nadziewane Liście Winogron

Voulas Offshore Cafe Nadziewane Liście Winogron
Voulas Offshore Cafe nadziewane liście winogron jest bezglutenowy hor d ' oeuvre. Ten przepis służy 10. Jedna porcja tego dania zawiera około 10g białka, 14g tłuszczu, oraz w sumie 211 kalorii. Na 96 centów za porcję, ten przepis okładki 9% twoje codzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Jeśli masz pod ręką pieprz, mieloną wołowinę, białka jaj i kilka innych składników, możesz to zrobić. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a jeden powiedziałby, że trafił na miejsce. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina i 35 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na wynik 31%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy obejmują Nadziewane Liście Winogron, Nadziewane Liście Winogron, oraz Nadziewane Liście Winogron.

Instrukcje

1
Zobacz, jak zrobić ten przepis.
2
W dużej patelni saute na średnim ogniu, dodać olej. Po podgrzaniu dodać: mieloną wołowinę, cebulę, ryż i czosnek i podsmażyć, aż hamburger się zrumieni.
Składniki, których będziesz potrzebować
(polecane: Catalina)(polecane: Catalina)
Czosnek Goya®Czosnek Goya®
1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane
Groszek Goya®Groszek Goya®
Cienki-Cienki-
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
3
Usunąć z ognia; wymieszać z pietruszką, koperkiem, solą, pieprzem i oregano. Odstawić do ostygnięcia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Do 6 Bułek Hamburgerowych, Podzielonych, OpcjonalnieDo 6 Bułek Hamburgerowych, Podzielonych, Opcjonalnie
1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego
Rzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 CalaRzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 Cala
świeżo Zebrane Gałązki Kopruświeżo Zebrane Gałązki Kopru
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
4
Umieść liście winogron w misce i zalej liśćmi wodą. Moczyć przez 15 minut i odcedzić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Liście WinogronLiście Winogron
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
5
Liście przenieść, matowe-strona w dół, do ręczników papierowych do wyschnięcia.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Bulion Z Kurczaka W Proszku Goya®Bulion Z Kurczaka W Proszku Goya®
6
Rozgrzej piekarnik do 375 stopni F.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
7
Stuff liści winogron za pomocą 1 heaping łyżka mieszaniny w środku matowej stronie liścia i złożyć zewnętrzne części w kierunku środka; i zwinąć jak burrito. Nie zwinąć zbyt mocno. Ułóż rolki obok siebie warstwami na głębokiej patelni do pieczenia. Po zakończeniu napełnij patelnię wodą do góry liści winogron i umieść masło na wierzchu. Przykryć folią i piec 1 godzinę lub do wchłonięcia wody przez liście winogron.
Składniki, których będziesz potrzebować
Liście WinogronLiście Winogron
Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)
(aby Utrzymać Kotlety Kurczaka W Całości)(aby Utrzymać Kotlety Kurczaka W Całości)
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1-1/2 Kwarty Lodów O Smaku Ciasteczek I śmietanki, Zmiękczonych1-1/2 Kwarty Lodów O Smaku Ciasteczek I śmietanki, Zmiękczonych
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
1 łyżeczka Soku Cytrynowego GOYA®1 łyżeczka Soku Cytrynowego GOYA®
1
W dużym garnku doprowadzić bulion z kurczaka do wrzenia, zmniejszyć ogień i dodać gnojowicę skrobi kukurydzianej, aby miała konsystencję sosu. Miej białka jaj, które ubijałeś w dużej misce i dodaj do nich sos powoli składający się. Uważaj, aby nie gotować białych, tylko je temperować. Ubijaj, aż uzyskasz kremową konsystencję i dodaj sok z cytryny. Do tego smaku cytrynowego może trzeba dodać więcej soku z cytryny, aby uzyskać odpowiedni smak cytryny.
Składniki, których będziesz potrzebować
Fasolę Smażoną, Dokładnie Podgrzaną, Dodać Odrobinę Bulionu Z Kurczaka Lub Wody, Aby Uzyskać Gładką Konsystencję Nadającą Się Do SmarowaniaFasolę Smażoną, Dokładnie Podgrzaną, Dodać Odrobinę Bulionu Z Kurczaka Lub Wody, Aby Uzyskać Gładką Konsystencję Nadającą Się Do Smarowania
Krewetki, Ogon, Usunięte Skorupy, OczyszczoneKrewetki, Ogon, Usunięte Skorupy, Oczyszczone
Każda średnia Zielona, Słodka żółta, Czerwona I Pomarańczowa Papryka Pokrojona W Paski JulienneKażda średnia Zielona, Słodka żółta, Czerwona I Pomarańczowa Papryka Pokrojona W Paski Julienne
Opcjonalnie Lody Waniliowe O Obniżonej Zawartości TłuszczuOpcjonalnie Lody Waniliowe O Obniżonej Zawartości Tłuszczu
6 Dużych Ząbków Czosnku, Pokrojonych W Cienkie Plasterki6 Dużych Ząbków Czosnku, Pokrojonych W Cienkie Plasterki
Plasterki Pomarańczy, Przekrojone Na Pół, Do DekoracjiPlasterki Pomarańczy, Przekrojone Na Pół, Do Dekoracji
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
GOYA® Groszek Mrożony, RozmrożonyGOYA® Groszek Mrożony, Rozmrożony
2
Liście winogron podsmażamy i na wierzch zalewamy sosem. Powinno być z haka.
Składniki, których będziesz potrzebować
Liście WinogronLiście Winogron
Sos Słodko-kwaśny W Butelce, PodzielonySos Słodko-kwaśny W Butelce, Podzielony
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 35 m.
Porcje10
Ocena Zdrowia4
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn