Vol-au-Vent wypełniony kremowym selerem i grzybami z ' Home Made Winter

Vol-au-Vent wypełniony kremowym selerem i grzybami z ' Home Made Winter
Vol-au-Vent wypełnione kremowy seler & grzyby z ' Home Made Winter może być tylko przystawka szukasz. Ten wegetariański przepis służy 6 i kosztuje 2,12 zł za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 10g białka, 22g tłuszczu, oraz w sumie 444 kalorie. 57 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Zima. Udaj się do sklepu i podnieś jajko, oliwę z oliwek, grzyby i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 2 godziny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 56%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Ser Brousse z " domowej zimy, Kardamon i pomarańczowe bułeczki z " domowej zimy, oraz Nakrapiana Sałatka z komosą ryżową, porem, boczkiem i trybulą z " Home Made Winter.

Instrukcje

1
Podsmażyć cebulę w oleju na bardzo małym ogniu i dodać rozmaryn. Gdy cebula będzie miękka, dodaj wino, ocet i syrop imbirowy i dopraw solą i pieprzem. Dusić na małym ogniu przez kolejne 15 minut, aż składniki zostaną zintegrowane. Odstawić do użycia.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część
Mięsiste Golonki Cielęce O Grubości 2-3 CaliMięsiste Golonki Cielęce O Grubości 2-3 Cali
1/4 Funta Woskowych Ziemniaków Pokrojonych W Kostkę O Wymiarach 1/4 Cala1/4 Funta Woskowych Ziemniaków Pokrojonych W Kostkę O Wymiarach 1/4 Cala
Całe Migdały, Ze Skórką I PrażoneCałe Migdały, Ze Skórką I Prażone
3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny
2 Puszki Połówek Gruszek W Syropie2 Puszki Połówek Gruszek W Syropie
(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)
żółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Calażółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
2
Zrobić nadzienie: doprowadzić bulion do wrzenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
1-1/2 Szklanki Bulionu Z Kurczaka1-1/2 Szklanki Bulionu Z Kurczaka
3
Dodać seler i dusić do miękkości.
Składniki, których będziesz potrzebować
SelerSeler
4
Odcedzić, zastrzegając bulion. Odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
1-1/2 Szklanki Bulionu Z Kurczaka1-1/2 Szklanki Bulionu Z Kurczaka
5
Szybko podsmażyć grzyby w połowie masła na dużym ogniu. Doprawić solą i pieprzem. Odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część
8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych
1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny
6
Pozostałe masło roztopić na dużej patelni na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
7
Dodaj cebulę i podsmażyć, aż zacznie brązowieć.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny
8
Dodać czosnek i rozmaryn i saute przez 2 protokół. Wymieszać z mąką. Mieszać w bulionie, gotowanie i mieszanie, aż sos jest po prostu grubszy niż jogurt. Wymieszać z creme fraîche i sherry. Gotować sos, aż będzie gęsty. Wymieszać z selerem naciowym i grzybami.
Składniki, których będziesz potrzebować
Creme FraicheCreme Fraiche
8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych
SelerSeler
Mięsiste Golonki Cielęce O Grubości 2-3 CaliMięsiste Golonki Cielęce O Grubości 2-3 Cali
Posiekane Krążki Papryczki Bananowej Lub Posiekane Ostre Papryczki Dowolnego RodzajuPosiekane Krążki Papryczki Bananowej Lub Posiekane Ostre Papryczki Dowolnego Rodzaju
Marynowana Skórka Arbuza, 1 SłoiczekMarynowana Skórka Arbuza, 1 Słoiczek
Opakowanie Mrożonego Ciasta WaniliowegoOpakowanie Mrożonego Ciasta Waniliowego
1-1/2 Szklanki Bulionu Z Kurczaka1-1/2 Szklanki Bulionu Z Kurczaka
Śliwki Duszone Lub Inne OwoceŚliwki Duszone Lub Inne Owoce
Propozycja Podania: Podawać Z MakaronemPropozycja Podania: Podawać Z Makaronem
9
Rozgrzej piekarnik do 180°C (350°F).
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Posiekana Cebula (2 Cebule)Posiekana Cebula (2 Cebule)
1
Mąkę i sól połączyć w misce i pokroić w maśle, aż mieszanina przypomina Gruboziarnisty posiłek.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny
Śliwki Duszone Lub Inne OwoceŚliwki Duszone Lub Inne Owoce
5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
2
Dodaj kilka kropli wody z lodem, aby uzyskać ładne, gładkie ciasto. Zawiń go w folię i pozostaw w lodówce na 30 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Pasek Skórki Z Cytryny1 Pasek Skórki Z Cytryny
Gotowe Ciasto Na Pizzę Kupione W SklepieGotowe Ciasto Na Pizzę Kupione W Sklepie
3/4 Szklanki Posiekanej świeżej Bazylii3/4 Szklanki Posiekanej świeżej Bazylii
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
12 Ciasteczek Oreo, Pokruszonych, Podzielonych12 Ciasteczek Oreo, Pokruszonych, Podzielonych
3
Nasmaruj 6 małych talerzy ciasta lub 1 dużą płytkę ciasta.
4
Rozwałkować ciasto na dobrze posmarowanej mąką powierzchni o grubości 1/4 cala (6 mm). Wyłożyć patelnie z ciasta i odciąć nadmiar ciasta na brzegach.
Składniki, których będziesz potrzebować
Gotowe Ciasto Na Pizzę Kupione W SklepieGotowe Ciasto Na Pizzę Kupione W Sklepie
Opcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub ZielonymOpcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub Zielonym
5
Wyciąć kilka dekoracji z pozostałego ciasta. Lubię robić Gwiazdy. Trzymaj dekoracje pod folią, aż będą gotowe do użycia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Gotowe Ciasto Na Pizzę Kupione W SklepieGotowe Ciasto Na Pizzę Kupione W Sklepie
3/4 Szklanki Posiekanej świeżej Bazylii3/4 Szklanki Posiekanej świeżej Bazylii
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
12 Ciasteczek Oreo, Pokruszonych, Podzielonych12 Ciasteczek Oreo, Pokruszonych, Podzielonych
6
Ciasto wypełnić nadzieniem grzybowym.
Składniki, których będziesz potrzebować
8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych
Gotowe Ciasto Na Pizzę Kupione W SklepieGotowe Ciasto Na Pizzę Kupione W Sklepie
7
Umieść gwiazdy na vol-au-vents i posmaruj wszystko ubitym jajkiem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej Do Smażenia, Najlepiej RzepakowyOlej Do Smażenia, Najlepiej Rzepakowy
8
Piec vol-au-vents około 25 minut, aż będą złote.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Posiekana Cebula (2 Cebule)Posiekana Cebula (2 Cebule)
9
Podawać z kompotem i zieloną sałatką.
Składniki, których będziesz potrzebować
KompotKompot
TrudnośćEkspert
Gotowe W2 hrs
Porcje6
Ocena Zdrowia8
Rodzaje PotrawDodatki
OkazjeZimowe
Magazyn