Viudo de Pescado (wdowiec po rybach)

Viudo de Pescado (wdowiec po rybach)
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na dania główne, więc spróbuj Viudo de Pescado (Wdowiec ryb). Na 3,43 zł za porcję, ten przepis okładki 39% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 6. Jedna porcja zawiera 479 kalorii, 38g białka, oraz 3G tłuszczu. Ten przepis jest lubiany przez 124 smakoszy i kucharzy. Mieszanka ryb, ziemniaków, ząbków czosnku i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 99%. Ten wynik jest niesamowity. Spróbuj Escabeche de Pescado (ryba marynowana lub marynowana), Tapao de Pescado (gulasz rybny), oraz Pescado Viejo (Gulasz Rybny) dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
W dużym garnku umieścić wodę z cebulą, ząbkami czosnku, szalotki, kminkiem, solą, pieprzem i plantanami. Gotować na średnim ogniu przez około 5 minut.Zmniejsz ciepło do średnio-niskiego.
Składniki, których będziesz potrzebować
(podarte Na Kawałki, Jeśli Chcesz)(podarte Na Kawałki, Jeśli Chcesz)
3 Do 4 Funtów świeżego Miecznika, Pokrojonego Na 1/2-calowe Porcje (około 2 Na Osobę, 3 Do 4 Uncji Każda)3 Do 4 Funtów świeżego Miecznika, Pokrojonego Na 1/2-calowe Porcje (około 2 Na Osobę, 3 Do 4 Uncji Każda)
Cały Imbir, RozgniecionyCały Imbir, Rozgnieciony
Świeże Tortille Mączne Do SerwowaniaŚwieże Tortille Mączne Do Serwowania
Rzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 CalaRzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 Cala
Do średniej Wielkości Białej Lub żółtej Cebuli, 1 Pokrojonej Na ćwiartki I 1 PosiekanejDo średniej Wielkości Białej Lub żółtej Cebuli, 1 Pokrojonej Na ćwiartki I 1 Posiekanej
Pasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 CmPasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 Cm
Plus 2 łyżki Lodowatej WodyPlus 2 łyżki Lodowatej Wody
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Mała Szalotka Pokrojona W Cienkie Półksiężyce1 Mała Szalotka Pokrojona W Cienkie Półksiężyce
2
Dodać ziemniaki, yuca i dynia, i gotować przez około 10 minut więcej.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pokrojone W Plastry Obrane Ziemniaki, UgotowanePokrojone W Plastry Obrane Ziemniaki, Ugotowane
Opcjonalnie Lody Waniliowe O Obniżonej Zawartości TłuszczuOpcjonalnie Lody Waniliowe O Obniżonej Zawartości Tłuszczu
ManiokManiok
3
Dodać rybę i gotować przez około 10 do 15 minut więcej lub aż warzywa są miękkie i ryba jest gotowane.
Składniki, których będziesz potrzebować
1-1/2 łyżeczki Przygotowanego Chrzanu, Odsączonego1-1/2 łyżeczki Przygotowanego Chrzanu, Odsączonego
Cukierki O Smaku Ośmiornicy BriteCukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
4
Umieścić wszystkie warzywa i ryby na poszczególnych talerzach z wyjątkiem bulionu, dzieląc ryby i warzywa równomiernie.Następnie top z hogao i podawać z białym ryżem i awokado na boku. Smak i dostosować przyprawy.
Składniki, których będziesz potrzebować
1-1/2 łyżeczki Przygotowanego Chrzanu, Odsączonego1-1/2 łyżeczki Przygotowanego Chrzanu, Odsączonego
Ryż BiałyRyż Biały
żółta Cebula, Obrana, Startażółta Cebula, Obrana, Starta
1 Suszony Pieprz Arbol1 Suszony Pieprz Arbol
Dodatkowa Gęsta śmietana Kremówka, OpcjonalnieDodatkowa Gęsta śmietana Kremówka, Opcjonalnie
Cukierki O Smaku Ośmiornicy BriteCukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
5
Podawać bulion w małych miseczkach i udekorować świeżą kolendrą.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeża Kolendraświeża Kolendra
Dodatkowa Gęsta śmietana Kremówka, OpcjonalnieDodatkowa Gęsta śmietana Kremówka, Opcjonalnie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Dodatkowe Kandyzowane WiśnieDodatkowe Kandyzowane Wiśnie
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia100
Magazyn