Viudo de Pescado (wdowiec po rybach)

Viudo de Pescado (wdowiec po rybach)
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na dania główne, więc spróbuj Viudo de Pescado (Wdowiec ryb). Na 3,43 zł za porcję, ten przepis okładki 39% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 6. Jedna porcja zawiera 479 kalorii, 38g białka, oraz 3G tłuszczu. Ten przepis jest lubiany przez 124 smakoszy i kucharzy. Mieszanka ryb, ziemniaków, ząbków czosnku i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 99%. Ten wynik jest niesamowity. Spróbuj Escabeche de Pescado (ryba marynowana lub marynowana), Tapao de Pescado (gulasz rybny), oraz Pescado Viejo (Gulasz Rybny) dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
W dużym garnku umieścić wodę z cebulą, ząbkami czosnku, szalotki, kminkiem, solą, pieprzem i plantanami. Gotować na średnim ogniu przez około 5 minut.Zmniejsz ciepło do średnio-niskiego.
Składniki, których będziesz potrzebować
(podarte Na Kawałki, Jeśli Chcesz)(podarte Na Kawałki, Jeśli Chcesz)
3 Do 4 Funtów świeżego Miecznika, Pokrojonego Na 1/2-calowe Porcje (około 2 Na Osobę, 3 Do 4 Uncji Każda)3 Do 4 Funtów świeżego Miecznika, Pokrojonego Na 1/2-calowe Porcje (około 2 Na Osobę, 3 Do 4 Uncji Każda)
Cały Imbir, RozgniecionyCały Imbir, Rozgnieciony
1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane
Rzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 CalaRzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 Cala
Do średniej Wielkości Białej Lub żółtej Cebuli, 1 Pokrojonej Na ćwiartki I 1 PosiekanejDo średniej Wielkości Białej Lub żółtej Cebuli, 1 Pokrojonej Na ćwiartki I 1 Posiekanej
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GOYA® Groszek Mrożony, RozmrożonyGOYA® Groszek Mrożony, Rozmrożony
2
Dodać ziemniaki, yuca i dynia, i gotować przez około 10 minut więcej.
Składniki, których będziesz potrzebować
(110° Do 115°, Bez Mleka I Masła)(110° Do 115°, Bez Mleka I Masła)
Czerwony I żółty Barwnik Spożywczy, Jeśli ChceszCzerwony I żółty Barwnik Spożywczy, Jeśli Chcesz
ManiokManiok
3
Dodać rybę i gotować przez około 10 do 15 minut więcej lub aż warzywa są miękkie i ryba jest gotowane.
Składniki, których będziesz potrzebować
żółte Tortille Kukurydziane (15 Cm), Podgrzaneżółte Tortille Kukurydziane (15 Cm), Podgrzane
Cukierki O Smaku Ośmiornicy BriteCukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
4
Umieścić wszystkie warzywa i ryby na poszczególnych talerzach z wyjątkiem bulionu, dzieląc ryby i warzywa równomiernie.Następnie top z hogao i podawać z białym ryżem i awokado na boku. Smak i dostosować przyprawy.
Składniki, których będziesz potrzebować
żółte Tortille Kukurydziane (15 Cm), Podgrzaneżółte Tortille Kukurydziane (15 Cm), Podgrzane
Ryż BiałyRyż Biały
Dla Uzyskania Gładkiej, Smarowalnej KonsystencjiDla Uzyskania Gładkiej, Smarowalnej Konsystencji
1 Suszony Pieprz Arbol1 Suszony Pieprz Arbol
Goya Sazon Z Kolendrą I AnnattoGoya Sazon Z Kolendrą I Annatto
Cukierki O Smaku Ośmiornicy BriteCukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
5
Podawać bulion w małych miseczkach i udekorować świeżą kolendrą.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeża Kolendraświeża Kolendra
Goya Sazon Z Kolendrą I AnnattoGoya Sazon Z Kolendrą I Annatto
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia100
Magazyn