Viudo de Pescado (wdowiec po rybach)
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na dania główne, więc spróbuj Viudo de Pescado (Wdowiec ryb). Na 3,43 zł za porcję, ten przepis okładki 39% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 6. Jedna porcja zawiera 479 kalorii, 38g białka, oraz 3G tłuszczu. Ten przepis jest lubiany przez 124 smakoszy i kucharzy. Mieszanka ryb, ziemniaków, ząbków czosnku i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 99%. Ten wynik jest niesamowity. Spróbuj Escabeche de Pescado (ryba marynowana lub marynowana), Tapao de Pescado (gulasz rybny), oraz Pescado Viejo (Gulasz Rybny) dla podobnych receptur.
Instrukcje
W dużym garnku umieścić wodę z cebulą, ząbkami czosnku, szalotki, kminkiem, solą, pieprzem i plantanami. Gotować na średnim ogniu przez około 5 minut.Zmniejsz ciepło do średnio-niskiego.
Dodać ziemniaki, yuca i dynia, i gotować przez około 10 minut więcej.
Dodać rybę i gotować przez około 10 do 15 minut więcej lub aż warzywa są miękkie i ryba jest gotowane.
Umieścić wszystkie warzywa i ryby na poszczególnych talerzach z wyjątkiem bulionu, dzieląc ryby i warzywa równomiernie.Następnie top z hogao i podawać z białym ryżem i awokado na boku. Smak i dostosować przyprawy.
Podawać bulion w małych miseczkach i udekorować świeżą kolendrą.