vintage: krem z rosołu

vintage: krem z rosołu
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne,więc spróbuj vintage: krem z rosołu. Ten przepis służy 8. Jedna porcja zawiera 666 kalorii, 36g białka, oraz 54g tłuszczu. Na 1,92 zł za porcję, ten przepis okładki 23% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. To będzie hit w Twoim Jesień wydarzenie. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i pierwotne dieta. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Jeśli masz nierafinowaną sól morską, cebulę, ciężką śmietanę i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć masło można śledzić to danie główne z Ciasto Z Masłem Cynamonowym jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 40%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Vintage vanilla fudge, Panzerotti: Vintage Swap, oraz Vintage chocolate chip cookies dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Dokładnie opłucz kurczaka i osusz go przed włożeniem do garnka, pokrywając go całkowicie świeżą, czystą i bardzo zimną wodą (około półtora galona).Por zalać całymi goździkami i włożyć do garnka razem z duszonym kurczakiem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Goździki CałeGoździki Całe
1 5-funtowy Cały Kurczak, Pokrojony Na 8 Kawałków1 5-funtowy Cały Kurczak, Pokrojony Na 8 Kawałków
Cukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do PodaniaCukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do Podania
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
1 Mała Główka Kapusty Włoskiej Lub Pekińskiej Pokrojonej W Paski O Grubości 2,5 Cm1 Mała Główka Kapusty Włoskiej Lub Pekińskiej Pokrojonej W Paski O Grubości 2,5 Cm
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GOYA® Groszek Mrożony, RozmrożonyGOYA® Groszek Mrożony, Rozmrożony
2
Dodaj liście selera, cebula top i marchew topy do wody.Powoli gotuj na wolnym ogniu goździkowy por, liście selera, wierzch cebuli i wierzch marchwi w odkrytej wodzie, aż kurczak będzie całkowicie ugotowany i miękki do kości, około dwóch godzin.Gdy kurczak będzie miękki, wyjmij go z garnka i pozostaw do ostygnięcia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Podroby I Kość Szyjna Z IndykaPodroby I Kość Szyjna Z Indyka
Liście MarchwiLiście Marchwi
1 5-funtowy Cały Kurczak, Pokrojony Na 8 Kawałków1 5-funtowy Cały Kurczak, Pokrojony Na 8 Kawałków
2 3/4 Szklanki Całych Migdałów, Ze Skórką I Uprażonych2 3/4 Szklanki Całych Migdałów, Ze Skórką I Uprażonych
1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
4 Kotlety Z Polędwiczki Wieprzowej Z Kością (o Grubości 1-1/2 Cala I Wadze 8 Uncji Każdy)4 Kotlety Z Polędwiczki Wieprzowej Z Kością (o Grubości 1-1/2 Cala I Wadze 8 Uncji Każdy)
1 Mała Główka Kapusty Włoskiej Lub Pekińskiej Pokrojonej W Paski O Grubości 2,5 Cm1 Mała Główka Kapusty Włoskiej Lub Pekińskiej Pokrojonej W Paski O Grubości 2,5 Cm
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GOYA® Groszek Mrożony, RozmrożonyGOYA® Groszek Mrożony, Rozmrożony
3
Usuń liście laurowe, liście selera, wierzch cebuli i blaty marchwi z bulionu, odcedzając go w razie potrzeby. Wyrzucić materię roślinną, ale nadal gotować bulion, odsłonięty, podczas przygotowywania pozostałych ingredients.As kurczak chłodzi, przygotować warzywa przez obieranie i mielenie marchew i mielenie cebuli i łodygi selera, jak również.Roztopić masło w żeliwnej patelni, aż się spieni, i wrzucić mielone warzywa na patelnię. Smażyć warzywa na maśle, aż staną się pachnące i miękkie, około pięciu minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Podroby I Kość Szyjna Z IndykaPodroby I Kość Szyjna Z Indyka
(24 Sztuki)(24 Sztuki)
Liście MarchwiLiście Marchwi
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
żółte Tortille Kukurydziane (15 Cm), Podgrzaneżółte Tortille Kukurydziane (15 Cm), Podgrzane
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
1 5-funtowy Cały Kurczak, Pokrojony Na 8 Kawałków1 5-funtowy Cały Kurczak, Pokrojony Na 8 Kawałków
Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)
Goya Sazon Z Kolendrą I AnnattoGoya Sazon Z Kolendrą I Annatto
1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
4
Wyjmij je z ognia i pozostaw do ostygnięcia.Gdy kurczak ostygnie, usuń jego mięso, zachowując kości do pieczenia na kolejną rundę wywaru.
Składniki, których będziesz potrzebować
Woda, Aby UmożliwićWoda, Aby Umożliwić
Cukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do PodaniaCukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do Podania
5
Umieść mięso z kurczaka i schłodzone warzywa w maszynce i pulsuj, aż zostaną drobno zmielone. Jeśli nie masz robota kuchennego, możesz drobno zmielić kurczaka i warzywa.Warzywa i mięso z kurczaka wymieszać z powrotem do gotującego się bulionu i wyłączyć kuchenkę.Ubić ubite jajka mieszając łyżkę bulionu do jajek, a następnie wlewając mieszaninę jaj i bulionu do gotującej się zupy.Delikatnie wymieszać dwie szklanki śmietany do bulionu i podawać, ubrane z mielonych świeżych ziół i doprawione nierafinowaną solą morską.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kawałki Piersi Z Kurczaka Bez Kości I Skóry (okKawałki Piersi Z Kurczaka Bez Kości I Skóry (ok
świeże Ziołaświeże Zioła
Szklanki Słodko-gorzkiej (60% Kakao) Chipsów Czekoladowych (polecane: Ghiradelli)Szklanki Słodko-gorzkiej (60% Kakao) Chipsów Czekoladowych (polecane: Ghiradelli)
żółte Tortille Kukurydziane (15 Cm), Podgrzaneżółte Tortille Kukurydziane (15 Cm), Podgrzane
świeżo Starty Ser Pecorino-Romano Lub Do Smakuświeżo Starty Ser Pecorino-Romano Lub Do Smaku
1 5-funtowy Cały Kurczak, Pokrojony Na 8 Kawałków1 5-funtowy Cały Kurczak, Pokrojony Na 8 Kawałków
Goya Sazon Z Kolendrą I AnnattoGoya Sazon Z Kolendrą I Annatto
1/2 Szklanki świeżego Ananasa, Posiekanego1/2 Szklanki świeżego Ananasa, Posiekanego
(10 Do 12 Cali) Truskawka Owoce Na Stopę(10 Do 12 Cali) Truskawka Owoce Na Stopę
Starty Ser Cheddar, Pokrojona Zielona Cebula I Kwaśna śmietana (opcjonalnie)Starty Ser Cheddar, Pokrojona Zielona Cebula I Kwaśna śmietana (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Plus 2 łyżki Lodowatej WodyPlus 2 łyżki Lodowatej Wody
2 Puszki (14 Uncji) Fasoli Cannelloni, Odsączonej2 Puszki (14 Uncji) Fasoli Cannelloni, Odsączonej
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia7
Rodzaje PotrawZupy
Magazyn