Vindaloo Wieprzowe
Vindaloo wieprzowe to bezmleczne danie główne. Ten przepis służy 6. Jedna porcja zawiera 383 kalorie, 38g białka, oraz 7G tłuszczu. Na 2,65 zł za porcję, ten przepis okładki 25% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Mieszanka cebuli, pomidorów, wina i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Aby zużyć pomidora, możesz podążać za tym daniem głównym z Pink Peony Popcorn Balls jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Ten przepis jest typowy dla kuchni indyjskiej. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 80%. Ten wynik jest dobry. Podobne przepisy to Wieprzowina Vindaloo (Pikantny Gulasz Wieprzowy Goanese), Vindaloo Wieprzowe, oraz Vindaloo Wieprzowe.
Instrukcje
Połącz pierwsze 6 składników w misce meduim.
Dodać wieprzowinę, podrzucając do płaszcza.
Podgrzać dużą patelnię nonstick na średnim ogniu.
Dodaj wieprzowinę do patelni. Gotować 5 minut lub aż wieprzowina jest lekko rumiane ze wszystkich stron.
Umieść wieprzowinę w kuchence elektrycznej 4-quart.
Dodaj cebulę i czosnek na patelnię; zmniejszyć ogień do średniej, i smażyć 5 minut lub aż cebula jest chrupiące-przetargu. Wymieszać z mąką.
Dodaj wino, skrobanie patelni poluzować rumiane kawałki.
Dodaj pomidora do mieszanki cebuli. Łyżka mieszanki cebuli nad wieprzowiną. Przykryć i gotować na niskim przez 7 godzin lub aż wieprzowina będzie miękka.
Podawać na ryżu; posypać kolendrą.