Vidalia Zupa Cebulowa
Vidalian zupa cebulowa jest Wegetariańskie zupa. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 8G białka, 41 g tłuszczu, oraz w sumie 567 kalorii. Ten przepis służy 4 i kosztuje $2.36 za porcję. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Mieszanka masła, śmietany, mąki i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Jesień będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 50 minut. Z łyżeczką wynik 38%, to danie jest raczej złe. Spróbuj Pieczona Vidaliańska zupa cebulowo-czosnkowa, Pikantna Zupa Pomidorowo-Cebulowa Vidalian, oraz Vidaliańska Zupa Cebulowa Z Dzikim Ryżem I Serem Pleśniowym dla podobnych receptur.
Instrukcje
Umieść połowę cebuli na patelni z połową masła; gotować, pokryte, na średnim ogniu do miękkości, o 10 protokół.
Wyjąć na talerz, a pozostałą cebulę ugotować na maśle. Powrót dwie trzecie zarezerwowanych cebuli na patelni. (Reszta do dekoracji.)
Wymieszać z mąką, aż dobrze połączone z cebulą. Powoli wymieszaj rosół z kurczaka.
Wyjąć z ognia i ostudzić około 10 minut. Wymieszać ze śmietaną i mlekiem.
Wlać do blendera i zmiksować na gładką i kremową masę. Wróć do płyty kuchennej i podgrzać na średnim i małym ogniu.
Wlać do miseczek, udekorować cebulą i posiekaną natką pietruszki.