Vidalia Cebula Pomidor Pizza
Przepis Vidalian cebula pomidor Pizzan jest gotowy w około 45 minut i zdecydowanie jest super Wegetariańskie opcja dla miłośników kuchni śródziemnomorskiej. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 12g białka, 9g tłuszczu, oraz w sumie 258 kalorii. Ten przepis służy 16. Na 82 grosze za porcję, ten przepis okładki 12% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Udaj się do sklepu i odbierz ser cheddar, sól, oliwę z oliwek i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 57%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Pikantna Zupa Pomidorowo-Cebulowa Vidalian, Sałatka z pomidorów, Fetanów i cebuli Vidalian, oraz Zapiekanka z zielonego pomidora i cebuli Vidalian dla podobnych receptur.
Instrukcje
W misce rozpuścić drożdże i cukier w ciepłej wodzie.
Dodać 2 łyżki oleju, sól i wystarczająco dużo mąki, aby uformować miękkie ciasto. Obrócić na posypaną mąką powierzchnię; zagniatać, aż będzie gładka i elastyczna, około 6-8 minut.
Umieść w nasmarowanej misce, obracając raz do góry tłuszczu. Przykryć i odstawić w ciepłe miejsce, aż podwoi się, około 1 godziny.
Rozwal ciasto. Obrócić na lekko posypaną mąką powierzchnię; podzielić na pół. Naciśnij ciasto na dnie i 1 w. po bokach dwa nasmarowane 14-calowe. patelnie do pizzy.
Rozłóż 3/4 szklanki sosu do pizzy na każdym.
Piec w temperaturze 450° przez 5 minut.
Tymczasem, na patelni, podsmażyć cebulę w pozostałym oleju do miękkości.
Ułóż plastry pomidora na pizzy.
Sery połączyć; posypać pomidorami. Wierzch z cebulą.
Piec 10-15 minut dłużej lub do rozpuszczenia sera. Ciepły pozostały sos do pizzy; podawać z pizzą.