Vichyssoise z kwaśną śmietaną i szczypiorkiem

Vichyssoise z kwaśną śmietaną i szczypiorkiem
Przepis na Vichyssoise z kwaśną śmietaną i szczypiorkiem można przygotować w około 24 minuty . Ta przystawka ma 299 kalorii , 13 g białka i 11 g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 4 osobom. Za 2,88 USD za porcję ten przepis pokrywa 17% dziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jeżeli macie pod ręką śmietankę, szczypiorek, czosnek i jeszcze kilka innych składników to dasz radę. Ten przepis przypadł do gustu 1 smakoszom i kucharzom. Jest to dobra opcja, jeśli jesteś na diecie bezglutenowej i lakto ovo-wegetariańskiej . Jest dostarczany przez Foodnetwork. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis uzyskał 53% wyniku , co oznacza, że jest solidny. Tłuczone ziemniaki z kwaśną śmietaną i szczypiorkiem , Skórki ziemniaczane z kwaśną śmietaną i szczypiorkiem oraz Puree ziemniaczane z kwaśną śmietaną i szczypiorkiem są bardzo podobne do tego przepisu.

Instrukcje

1
Rozgrzej masło w dużym garnku lub piekarniku holenderskim na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)
Cukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do PodaniaCukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do Podania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
4 Szklanki Startego Sera Pepper Jack, Podzielonego4 Szklanki Startego Sera Pepper Jack, Podzielonego
2
Dodaj pory i czosnek i smaż 3 minuty, aż będą miękkie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czosnek Goya®Czosnek Goya®
1 Mała Główka Kapusty Włoskiej Lub Pekińskiej Pokrojonej W Paski O Grubości 2,5 Cm1 Mała Główka Kapusty Włoskiej Lub Pekińskiej Pokrojonej W Paski O Grubości 2,5 Cm
3
Dodaj tymianek i majeranek i gotuj 1 minutę, aż zaczną wydzielać zapach.
Składniki, których będziesz potrzebować
MajeranekMajeranek
1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej
4
Dodać ziemniaki i bulion, zwiększyć ogień do dużego i doprowadzić do wrzenia. Zmniejszyć ogień, częściowo przykryć i dusić 5 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
(110° Do 115°, Bez Mleka I Masła)(110° Do 115°, Bez Mleka I Masła)
Goya Sazon Z Kolendrą I AnnattoGoya Sazon Z Kolendrą I Annatto
5
Używając blendera zanurzeniowego, zmiksuj puree na gładką masę (lub zmiksuj w blenderze i włóż mieszaninę z powrotem do garnka).
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blender ZanurzeniowyBlender Zanurzeniowy
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
GOYA® Groszek Mrożony, RozmrożonyGOYA® Groszek Mrożony, Rozmrożony
6
Zdjąć z ognia i ubić ze śmietaną. Doprawiamy do smaku solą i czarnym pieprzem. Zupę nalewamy do misek i posypujemy szczypiorkiem.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
3 Opakowania (po 8 Uncji Każde) Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu, Pokrojonego W Kostkę3 Opakowania (po 8 Uncji Każde) Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu, Pokrojonego W Kostkę
(najlepiej Bumble Bee Prime Filet Solid Albacore)(najlepiej Bumble Bee Prime Filet Solid Albacore)
Starty Ser Cheddar, Pokrojona Zielona Cebula I Kwaśna śmietana (opcjonalnie)Starty Ser Cheddar, Pokrojona Zielona Cebula I Kwaśna śmietana (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
ChochlaChochla
Posiekane Ciasteczka OreoPosiekane Ciasteczka Oreo
TrudnośćNormalny
Gotowe W24 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia13
Magazyn