Vichyssoise z kwaśną śmietaną i szczypiorkiem

Vichyssoise z kwaśną śmietaną i szczypiorkiem
Przepis na Vichyssoise z kwaśną śmietaną i szczypiorkiem można przygotować w około 24 minuty . Ta przystawka ma 299 kalorii , 13 g białka i 11 g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 4 osobom. Za 2,88 USD za porcję ten przepis pokrywa 17% dziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jeżeli macie pod ręką śmietankę, szczypiorek, czosnek i jeszcze kilka innych składników to dasz radę. Ten przepis przypadł do gustu 1 smakoszom i kucharzom. Jest to dobra opcja, jeśli jesteś na diecie bezglutenowej i lakto ovo-wegetariańskiej . Jest dostarczany przez Foodnetwork. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis uzyskał 53% wyniku , co oznacza, że jest solidny. Tłuczone ziemniaki z kwaśną śmietaną i szczypiorkiem , Skórki ziemniaczane z kwaśną śmietaną i szczypiorkiem oraz Puree ziemniaczane z kwaśną śmietaną i szczypiorkiem są bardzo podobne do tego przepisu.

Instrukcje

1
Rozgrzej masło w dużym garnku lub piekarniku holenderskim na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Posiekanej Cebuli1 Szklanka Posiekanej Cebuli
Cukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do PodaniaCukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do Podania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Kostka Masła, Plus 3 łyżki Roztopionego Masła Do Posmarowania1 Kostka Masła, Plus 3 łyżki Roztopionego Masła Do Posmarowania
2
Dodaj pory i czosnek i smaż 3 minuty, aż będą miękkie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mrożone Wegetariańskie Kruszone MięsoMrożone Wegetariańskie Kruszone Mięso
1 Mała Główka Kapusty Włoskiej Lub Pekińskiej Pokrojonej W Paski O Grubości 2,5 Cm1 Mała Główka Kapusty Włoskiej Lub Pekińskiej Pokrojonej W Paski O Grubości 2,5 Cm
3
Dodaj tymianek i majeranek i gotuj 1 minutę, aż zaczną wydzielać zapach.
Składniki, których będziesz potrzebować
MajeranekMajeranek
1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej
4
Dodać ziemniaki i bulion, zwiększyć ogień do dużego i doprowadzić do wrzenia. Zmniejszyć ogień, częściowo przykryć i dusić 5 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pokrojone W Plastry Obrane Ziemniaki, UgotowanePokrojone W Plastry Obrane Ziemniaki, Ugotowane
Dodatkowa Gęsta śmietana Kremówka, OpcjonalnieDodatkowa Gęsta śmietana Kremówka, Opcjonalnie
5
Używając blendera zanurzeniowego, zmiksuj puree na gładką masę (lub zmiksuj w blenderze i włóż mieszaninę z powrotem do garnka).
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blender ZanurzeniowyBlender Zanurzeniowy
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
1 Mała Szalotka Pokrojona W Cienkie Półksiężyce1 Mała Szalotka Pokrojona W Cienkie Półksiężyce
6
Zdjąć z ognia i ubić ze śmietaną. Doprawiamy do smaku solą i czarnym pieprzem. Zupę nalewamy do misek i posypujemy szczypiorkiem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Steki Z Rostbefu Nowojorskiego Z Kością, Jeśli ChceszSteki Z Rostbefu Nowojorskiego Z Kością, Jeśli Chcesz
3 Opakowania (po 8 Uncji Każde) Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu, Pokrojonego W Kostkę3 Opakowania (po 8 Uncji Każde) Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu, Pokrojonego W Kostkę
(najlepiej Bumble Bee Prime Filet Solid Albacore)(najlepiej Bumble Bee Prime Filet Solid Albacore)
1 Szklanka Suszonej Fasoli Białej1 Szklanka Suszonej Fasoli Białej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Dodatkowe Kandyzowane WiśnieDodatkowe Kandyzowane Wiśnie
ChochlaChochla
1/4 Szklanki Shaohsingu, Czyli Chińskiego Wina Ryżowego1/4 Szklanki Shaohsingu, Czyli Chińskiego Wina Ryżowego
TrudnośćNormalny
Gotowe W24 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia13
Magazyn