Viceroy Hotel Granola
Need a bezglutenowy, przyjazny dla fodmap i wegański posiłek poranny? Viceroy Hotel Granola może być super przepis do wypróbowania. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 13g białka, 42g tłuszczu, oraz w sumie 626 kalorii. Ten przepis służy 4 i kosztuje $1.54 za porcję. 28 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Udaj się do sklepu i odebrać kokos, orzechy włoskie i migdały, syrop klonowy, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 76%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Hawksworth ' S Hotel Georgia, Gofry Hotelowe Copycat, oraz Gofry Hotelowe Copycat.
Instrukcje
Połączyć owies, orzeszki ziemne, orzechy, kokos, brązowy cukier i sól.
Wymieszać syrop klonowy i olej kokosowy w filiżance kuchenki mikrofalowej i kuchenki mikrofalowej przez około 30 sekund lub aż olej kokosowy się stopi.
Dodać wanilię i zalać suche składniki.
Rozłóż to wszystko na dużej, nieprzywierającej folii wyłożonej blachą do pieczenia i piecz w temperaturze 121° przez około godzinę. Na jaśniejszą kolorową granolę przykrywamy luźno folią przez pierwsze 45 minut, następnie zdejmujemy folię i pieczemy przez ostatnie 15-20 minut.Granola będzie chrupiąca, gdy ostygnie.
Ostudzić, pozostawić w dużych kawałkach w szczelnym pojemniku.
Wymieszać z suchymi owocami przed podaniem (ja nie