Vermont Baked Beans
Nigdy nie można mieć zbyt wiele przepisy przystawki, więc dać Vermont Baked Beans spróbować. Na 78 centów za porcję, ten przepis okładki 12% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i bezmleczny przepis ma 251 kalorii, 9g białka, oraz 8G tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 12. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Przynosi wam to moje przepisy. Mieszanka musztardy dijon, fasola granatowa, syrop klonowy i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 57%, co jest solidne. Spróbuj Vermont Baked Beans, Vermont Baked Beans From ' Lighten Up, America!, oraz Najlepsze BBQ Baked Beans i 5 Więcej Baked Beans do miłości dla podobnych receptur.
Instrukcje
Fasolę posortować i umyć; umieścić w dużej misce. Przykryć wodą do 2 cali powyżej fasoli; przykryć i odstawić 8 godzin lub na noc.
Podgrzać holenderski piekarnik na średnim ogniu. Patelnia z natryskiem do gotowania.
Dodaj cebulę i wieprzowinę na patelnię; smażyć 5 minut.
Dodaj fasolę, 5 1/2 szklanki wody, 1/2 szklanki syropu, musztarda, sól, i sos pieprzowy; doprowadzić do wrzenia. Przykryć i piec w 325 przez 2 1/2 godziny lub aż fasola będzie miękka, mieszając od czasu do czasu. Odkryć i piec dodatkowe 30 minut lub aż mieszanina zacznie gęstnieć. Wymieszać pozostałą 1/4 szklanki syropu.