Verdura Mista
Verdura Mista może być tylko przystawką, której szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 5G białka, 15 g tłuszczu, oraz w sumie 221 kalorii. Ten przepis służy 10 i kosztuje $2.02 za porcję. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Jeśli masz ocet winny, koper włoski, sól morska i pieprz oraz kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za jaskiniowiec, bezglutenowy, pierwotny i cały 30 dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 40 minut. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Ogólnie ten przepis zarabia doskonała spoonacular ocena 91%. Spróbuj Sałatka Mieszana (Insalata Mista), Insalata Mista z sosem maślano-szczypiorkowym, oraz Kolacja: Pasta con la Verdura dla podobnych receptur.
Instrukcje
Umieść wszystkie warzywa na gorącym grillu lub patelni i chargrill je na kilka minut z każdej strony, więc masz te piękne czarne paski znaki char. Po poczernieniu papryka musi być umieszczona w misce pokrytej folią spożywczą i pozostawiona na parę przez kilka minut ? teraz będzie można usunąć ich skórki dość łatwo.
Wymieszać wszystkie składniki dressingu razem i doprawić.
Włożyć wszystkie warzywa do dużej miski i wymieszać z dressingiem. Jeść od razu ? to nie powinno być podawane z lodówki, ale w temperaturze pokojowej ? cudownie!