Veracruzana Salsa może być tylko hor d ' oeuvre szukasz. Ten jaskiniowiec, bezglutenowy, pierwotny i cały 30 przepis służy 4 i kosztuje 3,47 zł za porcję. Jedna porcja zawiera 233 kalorie, 6G białka, oraz 13g tłuszczu. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Mieszanka liści laurowych, papryka, kolendra, i garść innych składników są wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak aromatyczne. Przynosi wam to moje przepisy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Ten przepis jest typowy dla kuchni meksykańskiej. Z łyżeczką wynik 79%, to danie jest solidne. Podobne przepisy to Grillowany Łosoś Z Cytryną I Tymiankiem Salsa Veracruzana, Halibut Veracruzana, oraz Veracruzana Fish.
Instrukcje
1
Pierwsze 4 składniki, ścięte boki w dół, układamy na wyłożonej folią blasze do pieczenia. Broil 20 minut lub do skórki są blister. Ostudzić i usunąć skórki.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ostre Krążki Papryki, Plasterki Papryki Bananowej, Do Dekoracji Kanapek
2 Szklanki Pokruszonych Krakersów Graham Honey Maid®
2
Pokrój żółtą paprykę i chiles poblano w paski; odstaw na bok.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papryka żółta
12-15 Pomidorów, Umytych, Bez Skórki Przypominającej Papier
3
Umieść olej na dużej patelni nonstick na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta
4
Dodaj cebulę i czosnek, i smażyć 5 minut lub aż cebula będzie miękka.
Umieścić pomidory i czerwoną paprykę w robocie kuchennym lub blenderze i proces do gładkiej. Wymieszać mieszaninę pomidorów do podsmażonej cebuli. Zmniejsz ciepło do niskiego poziomu i gotuj na wolnym ogniu 30 minut. Wymieszać w żółtej papryce i Poblano chile paski, liście laurowe, i pozostałe składniki. Dusić 15 minut lub aż mieszanina jest gęsta.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papryka żółta
Papaja (hawajska), Pokrojona W Drobną Kostkę
12-15 Pomidorów, Umytych, Bez Skórki Przypominającej Papier
Polecane wino: Pinot Noir, Riesling, Sparkling Rose
Meksykańska świetnie komponuje się z Pinot Noir, Riesling i Sparkling rosé. Kwaśne białe wina, takie jak riesling lub czerwone o niskiej zawartości taniny, takie jak pinot noir, mogą dobrze współpracować z daniami Meksykańskimi. Sparkling rosé to również bezpieczne połączenie. Sandhi Sanford i Benedict Pinot Noir z 4.7 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 65 dolarów za butelkę.