Veggie Tostadas
Przepis Veggie Tostadas jest gotowy w około 28 minut i zdecydowanie jest niesamowitym bezglutenowe, bezmleczne i całe 30 opcja dla miłośników kuchni meksykańskiej. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 115 kalorii, 4G białka, oraz 4G tłuszczu każdy. Na 84 grosze za porcję, ten przepis okładki 12% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i zbieraj grzyby, paprykę, podstawowe tostadas i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Świetnie sprawdza się jako przystawka. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 49%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Veggie Tostadas, Black Bean & Veggie Baked Tostadas, oraz pieczone warzywa tostadas z awokado chipotle cream dla podobnych receptur.
Instrukcje
Umieść średnią patelnię nieprzywierającą pokrytą sprayem do gotowania na średnim ogniu do nagrzania.
Dodaj grzyby, cukinię i paprykę na patelnię. Smażyć 3 do 5 minut lub aż warzywa będą miękkie. Łyżka około 3/4 szklanki mieszanki warzyw na mieszance czarnej fasoli na każdym tostada. Top z sałatą, salsą i serem.