Veggie Pizza Dip
Veggie Pizza Dip może być tylko Morze Śródziemne przepis, którego szukasz. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy, pierwotny i wegetariański przepis ma 29 kalorii, 1G białka, oraz 2G tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 30. Na 16 centów za porcję, ten przepis okładki 1% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odbierz ser philadelphia neufchatel, sos do pizzy classico, cebulę i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Super Bowl będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Mało kto lubi tę przystawkę. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 12%. Ten wynik nie jest tak wybitny. Spróbuj Dip Do Pizzy, Pizza Wegetariańska, oraz Pizza Wegetariańska dla podobnych receptur.
Instrukcje
Piekarnik rozgrzać do 177°.
Wymieszaj Neufchatel, sos do pizzy i czosnek, aż do wymieszania; rozprowadź na dnie 9-calowego talerza ciasta. Dodać 5 kolejnych składników.
Piec 18 do 20 min. lub do momentu podgrzania Dipu i stopienia rozdrobnionego sera.
Polecane wino: Chianti, Trebbiano, Verdicchio
Włoski działa naprawdę dobrze z Chianti, Trebbiano i Verdicchio. Włosi znają się na jedzeniu i znają się na winie. Trebbiano i Verdicchio to włoskie białe wina, które dobrze łączą się z rybami i białym mięsem, podczas gdy Chianti to świetna włoska czerwień do cięższych, odważniejszych potraw. Antinori Badian a Passignano Chianti Classico Gran Selezione z 4,6 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 60 dolarów za butelkę.
![Antinori Badia A Passignano Chianti Classico Gran Selezione]()
Antinori Badia A Passignano Chianti Classico Gran Selezione
Intensywna rubinowa czerwień w Kolorze, wino pokazuje aromaty zarówno owoców, jak i typowe odczucia dębu, które łączą się harmonijnie i oferują również nuty balsamiczne i grafitowe na nosie. Podniebienie jest bogate, z elastycznymi i zrównoważonymi taninami wraz z żywą świeżością typową dla Sangiovese. Wykończenie i posmak są godne uwagi i powtarzają nuty owoców jagodowych, które najpierw poczuły się na nosie.