Veggie Lasagnan w sosie parmezan krem może być dobrym przepisem, aby rozwinąć swoje pole przepis dania głównego. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 21g białka, 24g tłuszczu, oraz w sumie 419 kalorii. Ten przepis służy 9 i kosztuje $1.18 za porcję. Jest to przyjazny dla budżetu przepis dla fanów kuchni śródziemnomorskiej. Wiele osób zrobiło ten przepis, a 1074 powiedziałoby, że trafił na miejsce. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina i 40 minut. Jeśli masz czosnek, masło, cebula i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć olej można śledzić to danie główne z Wegański Chleb Bananowy Mango jako deser. Z łyżeczką wynik 75%, to danie jest solidne. Podobne przepisy to Veggie Lasagnan w sosie śmietanowym parmezan, Lasagna z czosnkowym sosem śmietanowym parmezanem, oraz Lasagne z dyni z parmezanem w sosie szpinakowym.
Instrukcje
1
Piekarnik rozgrzać do 191°.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
2
Masło rozpuścić w średnim rondlu na małym ogniu. Wymieszać z mąką i zmieloną czerwoną papryką; gotować 2 min. lub do gorącego i bąbelkowego, często mieszając. Stopniowo mieszaj mleko; gotuj na średnim ogniu, aż mieszanina zagotuje się i zgęstnieje, stale mieszając. Dusić na średnim i małym ogniu 3 min., ciągle mieszając.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Plaster Boczku O Grubości 2,5 Cm, Drobno Posiekany
Chianti, Trebbiano i Verdicchio to moje najlepsze propozycje dla włoskiego. Włosi znają się na jedzeniu i znają się na winie. Trebbiano i Verdicchio to włoskie białe wina, które dobrze łączą się z rybami i białym mięsem, podczas gdy Chianti to świetna włoska czerwień do cięższych, odważniejszych potraw. Możesz spróbować Mazzei Fonterutoli Chianti Classico. Recenzenci bardzo lubią to z 4.4 z 5 gwiazdek i cena około 32 dolarów za butelkę.