Veggie Gotowane Jajka
Veggie gotowane jajka to jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny poranny posiłek. Ten przepis służy 4 i kosztuje 72 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 133 kalorie, 7G białka, oraz 10 g tłuszczu. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Mieszanka szparagów, marchwi, soli i pieprzu oraz garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 35 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 39%. Ten wynik jest raczej zły. Jeśli podoba Ci się ten przepis, możesz również polubić przepisy takie jak Jaja Sardou (jaja gotowane po Nowojorsku z karczochami, szpinakiem i holenderskim jedzeniem), Odżywianie w jajkach i jajkach gotowanych w sosie pomidorowym, oraz Pieczone warzywko i ziemniaki z gotowanym jajkiem.
Instrukcje
Na dużej patelni rozgrzej olej na średnim ogniu.
Dodać szparagi, marchew i sos spaghetti; gotować na średnim ogniu, aż warzywa będą miękkie. W razie potrzeby można dodać trochę wody.
Przesuń warzywa na bok patelni, aby utworzyć cztery miejsca na jajka. Crack jaja bezpośrednio do otworów, uważając, aby nie złamać żółtka. Gotować, aż jajka są gotowe, ale żółtko jest nadal miękkie. Doprawić solą i pieprzem do smaku.
Zdjąć z ognia i podawać natychmiast.