Veggie Burger Pockets
Veggie Burger kieszenie może być tylko Amerykański przepis, którego szukasz. Na 2,77 zł za porcję, dostajesz danie główne, które serwuje 4. Jedna porcja zawiera 399 kalorii, 24g białka, oraz 13g tłuszczu. Udaj się do sklepu i odbierz koszerną sól, oliwę z oliwek, miętę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć oliwę z oliwek można śledzić to danie główne z Smażony Banan, Granolan i jogurt Parfait jako deser. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 69%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Bean' n ' Burger Pockets, Meat' n ' Veggie Pockets, oraz Świeże Kieszenie Wegetariańskie dla podobnych receptur.
Instrukcje
Umieść jajka w małym rondelku i przykryj wodą o ok. Doprowadzić do wysokiej dusić na średnim ogniu i gotować przez 1 minutę. Przykryć, zdjąć z ognia i odstawić 12 protokół.
Jajka odcedzić i opłukać pod zimną wodą, następnie obrać i cienko pokroić. Tymczasem, gotować hamburgery wegetariańskie, jak wskazuje Etykieta.
W małej misce ubić jogurt, czosnek, paprykę, 2 łyżki wody i sól do smaku. W dużej misce wrzucić rukolę, pieczoną czerwoną paprykę, ogórek, oliwę z oliwek, miętę, fetę i sól do smaku.
Odetnij 1 cal od góry każdej pita, aby utworzyć otwór; wypchaj Pasek pita wewnątrz pita, aby wzmocnić dno. Stuff każda pita z wegetariańskim burgerem, sałatka z rukoli i kilka plastrów jajka na twardo.
Skropić sosem jogurtowym.
Na porcję (nie zawiera ogórków): kalorie: 426; całkowity tłuszcz: 14 gramów; tłuszcz nasycony: 4 gramy; białko: 26 gramów; całkowite węglowodany: 51 gramów; cukier: 5 gramów; błonnik: 9 gramów; Cholesterol: 118 miligramów; sód: 1074 miligramów
Zdjęcia Antonis Achilleos