Veggie Brown Rice

Veggie Brown Rice
Wegetariański brązowy ryż to bezglutenowe przepis z 6 porcjami. Ta przystawka ma 216 kalorii, 5G białka, oraz 9g tłuszczu na porcję. Za 52 centów za porcję, ten przepis okładki 11% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Przynosi ci smak domu. Udaj się do sklepu i podnieś masło, kapustę, sos sojowy i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza ten przepis trwa około 20 minut. Ogólnie rzecz biorąc, ten przepis zarabia nie tak ogromny wynik spoonacular 35%. Podobne przepisy to Ryż Brązowy Quick-Veggie, Veggie Brown Rice Wraps, oraz Burger wegetariański z grzybami i brązowym ryżem.

Instrukcje

1
Na dużej patelni podsmaż kapustę, pieczarki i cebulę na maśle przez 6-7 minut lub do miękkości.
Składniki, których będziesz potrzebować
8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych
(odłożyć 1 łyżkę Stołową)(odłożyć 1 łyżkę Stołową)
1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny
3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
2
Dodaj pozostałe składniki. Gotuj i mieszaj na średnim ogniu, aż się podgrzeje, około 3-4 minut.
TrudnośćŁatwy
Gotowe W20 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia5
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn