Veggie Brown Rice

Veggie Brown Rice
Wegetariański brązowy ryż to bezglutenowe przepis z 6 porcjami. Ta przystawka ma 216 kalorii, 5G białka, oraz 9g tłuszczu na porcję. Za 52 centów za porcję, ten przepis okładki 11% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Przynosi ci smak domu. Udaj się do sklepu i podnieś masło, kapustę, sos sojowy i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza ten przepis trwa około 20 minut. Ogólnie rzecz biorąc, ten przepis zarabia nie tak ogromny wynik spoonacular 35%. Podobne przepisy to Ryż Brązowy Quick-Veggie, Veggie Brown Rice Wraps, oraz Burger wegetariański z grzybami i brązowym ryżem.

Instrukcje

1
Na dużej patelni podsmaż kapustę, pieczarki i cebulę na maśle przez 6-7 minut lub do miękkości.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Szalotki, Posiekanej1 Szklanka Szalotki, Posiekanej
Przepis Na PizzocheriPrzepis Na Pizzocheri
Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)
1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
2
Dodaj pozostałe składniki. Gotuj i mieszaj na średnim ogniu, aż się podgrzeje, około 3-4 minut.
TrudnośćŁatwy
Gotowe W20 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia5
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn