Veggie bean bakes with salsa
Veggie Bean bakes with salsan to danie główne, które serwuje 4. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 15g białka, 13g tłuszczu, oraz w sumie 323 kalorie. Na 1,11 zł za porcję, ten przepis okładki 21% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Mieszanka ziemniaków, oleju roślinnego, ketchupu chili i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Jest dostarczany przez BBC Good Food. Niewiele osób lubi to meksykańskie danie. 2 osoby próbowały i polubiły ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Ogólnie ten przepis zarabia dobry spoonacular wynik 69%. Jeśli podoba Ci się ten przepis, możesz również polubić przepisy takie jak Wegetariańskie pieczywo śniadaniowe, Black Bean and Veggie Burgers with Corn Salsa, oraz Southwest Veggie Burgers z czarną fasolą i salsą kukurydzianą.
Instrukcje
Gotuj ziemniaki przez 10 minut, aż będą miękkie.
Odcedzić, a następnie zacieru.
Piekarnik do 220C / 200C wentylator / Gaz
Fasolę rozgnieść widelcem.
Wymieszać z puree ziemniaczanym, kukurydzą cukrową, połową dymki, całym serem i połową jajka. Sezonu.
Bułkę tartą wymieszać z oliwą i przyprawami.
Mąkę, Pozostałe jajko i okruchy wyłożyć na talerze. Weź miks, wklep do hamburgera, a następnie zanurz w mące, jajku i okruchach.
Umieść na nieprzywierającej blasze do pieczenia. Powtórz, aby
Może być zamrożony na tym etapie.
Piec przez 15 minut, następnie grillować przez 2-3 minuty do złotego koloru.
Aby zrobić salsę, wymieszać pozostałą dymkę z pomidorami i ketchupem. Doprawić i podawać na boku.
Polecane wino: Pinot Noir, Riesling, Sparkling Rose
Pinot Noir, Riesling i musujące różowe są doskonałym wyborem dla Meksyku. Kwaśne białe wina, takie jak riesling lub czerwone o niskiej zawartości taniny, takie jak pinot noir, mogą dobrze współpracować z daniami Meksykańskimi. Sparkling rosé to również bezpieczne połączenie. Jedno wino, którego możesz spróbować to Francis Ford Coppolan Oregon Pinot Noir. Ma 4,6 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 21 dolarów.
![Francis Ford Coppola Oregon Pinot Noir]()
Francis Ford Coppola Oregon Pinot Noir
Uprawiana w apelacji, która doświadcza chłodnych lat i łagodnych zim, ta Pinot Noir oferuje ekscytujący kontrast z kalifornijską butelką Coppoli, wyrażając delikatniejszą strukturę tanin i wyższą kwasowość, która czyni ją elegancką i proporcjonalną. To wino odzwierciedla istotę apelacji i smaki, które czynią Oregon Pinot Noir tak pożądanym.Lekkie i stylowe podniebienie prezentuje świeżo zebranąjakość, żywą kwasowość i dobrze zbalansowaną dębową słodycz.Ten rocznik jest owocem z satynową elastyczną teksturą i dojrzałymi taninami. Dzięki starannemu doborowi beczek notatki z grillowanych migdałów i pieczywa tostowego są pięknie wkomponowane w matrycę smakową.